Goede site

Goede site Snel en alles netjes kunnen vinden,tegeen prijs kwaliteit verhouding

De snelle afwerking en bezorging thuis. Dit is altijd netjes.

Ruim aanbod en snel verzonden

Ruim aanbod met vaak goede prijzen, ik bestel regelmatig en nooit geen problemen, snelle verzending. Tevreden !

Goede kwaliteit en super klantenservice

Onlangs mijn zoveelste bestelling gedaan. Helaas dacht een bezorger van DHL dat hij het pakket wel even over een 1 meter 80 hoog hek kon gooien. Gevolg, alles kapot. Gebeld met de klantenservice van Plein om hen uitleg te geven over de wijze waarop het bezorgd is en ook stuk was. Eigenlijk om heb ervan in kennis te stellen omdat DHL zelf niets doet met de klachten die ze krijgen. Ik heb van Plein alles kosteloos opnieuw gestuurd gekregen middels een andere bezorgdienst terwijl dat niet mijn uitgangspunt was. Maar zeker enorm is gewaardeerd.

fijn met plein

1ste keer aan het winkelen geweest, maar wat een sortering, en ook nogeens wat ik wilde hebben, was er. super hoor. kom snel weer terug.

Mijn eerste bestelling en ben heel tevreden. Snelle verzending.

top!

Groot assortiment, goede prijs, snelle levering zonder overdreven verpakkingsmateriaal.

Keurig verzorgt en snelle service

Iets onduidelijke aangeving van reclame

De aanbiedingen van 3 +2 gratis was onduidelijk aangegeven. Er werd niet gezegd dat je er drie moest bestellen voordat de aanbieding inging. Ik dacht dat da5 automatisch ging maar dat was niet zo N

Snelle en correcte uitlevering

De bestelde producten zijn zoals ik gewend ben snel en zorgvuldig bezorgd,

Bestelling snel geplaatst en bezorgd op�

Bestelling snel geplaatst en bezorgd op de opgegeven dag

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering en goede prijs. Koop altijd 2 witte reus bij julllie. Volgende dag al in

Niet conform het bestelde.

In de aanbieding staat 2 + 2 maar bij de levering bleek er van elk product er maar 2 in de doos te zitten.

Alles in orde, netjes op tijd. Dank!

Meestal heel goede ervaring, deze keer iets minder.

Buiten het feit dat deze keer de aflevering een dag later was dan gepland waren er door de manier van inpakken twee shampooflessen in de doos open gegaan. Met een grote plakzooi tot gevolg. Voordeel was wel dat alles lekker rook. Gelukkig dat het in de jaren voorafgaand wel allemaal goed ging.

Snelle en goede levering

Een dag daarvoor besteld, de volgende dag in huis. Goed verpakt met her juiste product.

alles komt goed op tijd en in goede�

alles komt goed op tijd en in goede staat

Mooie aanbiedingen en altijd op voorraad.

Fijne site, makkelijk te bekijken, veel voorraad en altijd mooe aanbiedingen.

beter kan het niet

alles is goed geregeld

Een mooie prijs voor de door mij bestelde artikelen en snelle levering

Voordelige aankoop, prima kwaliteit

Aantrekkelijke aanbiedingen, snelle-, probleemloze levering. Heel tevreden.

Perfecte snelle levering

Bestellingen zijn correct geleverd en een betrouwbare leverancier

Flut

Verpakking was open en beschadigd flessen wasverzachter waren ingedeukt

snel en goed

vandaag bestellen en morgen al in huis hebben. En de producten zijn top.

Prettige ervaring

Snel besteld, snel geleverd. Aftershave ook heel goed.

Bisonspoor 3002 E401

3605 LT Maarssen

Over Plein.nl

Op Plein.nl vind je alles op het gebied van dagelijkse verzorging van jezelf, je gezin, huisdier of het huishouden. Onze verschillende shops hebben een groot en uitgebreid aanbod met regelmatig scherpe aanbiedingen. Waarom zou je nog naar de winkel als je het de volgende dag krijgt thuisbezorgd? - Gratis verzending vanaf 35,- - Vandaag voor 23.59 besteld, morgen in huis