Om op deze manier

Om op deze manier, rustig te kunnen bestellen, en je zit zo nooit zonder voorraadje??

Elke keer weer de volgende dag al...

Elke keer weer de volgende dag al leveren.

Snel, goed en voor een fijne prijs

Bestelling snel en goed ontvangen.

Volgende dag in huis?????

Belofte van volgende dag in huis kan niet waargemaakt worden door gebrekkige planning bij de transporteurs.

Slecht

Slecht

Score is�8

Er is geen toelichting gegeven

Duidelijker beschrijven wat de acties...

Duidelijker beschrijven wat de acties zijn en hoe het in N werk gaat

Top webwinkel!

Bestel al langere tijd bij plein en altijd is er snelle levering of leuke acties. Heb jullie ook aan bevolen bij vrienden en familie

Ik vond een prima aanbieding op jullie...

Ik vond een prima aanbieding op jullie site en bovendien gratis verzending. De levering verliep heel vlot. Ik ben super tevreden!!

De inhoud van de doos was niet goed...

De inhoud van de doos was niet goed ingepakt Een. Vanish was kapot gegaan in de doos ik heb de doos al weggegooid anders had ik een foto zeker gemaakt

Snelle levering in keurige verpakking

Snelle levering in keurige verpakking. En geen verzendkosten. Een super betrouwbaar bedrijf! Top!

Snel en netjes geleverd

Snel en netjes geleverd

Super goed

Super goed , bestellen en de andere dag staat de pakketbezorger al voor de deur, heel tevreden over Plein

Geweldig snel bedrijf.

Er is geen toelichting gegeven

Ik bestel al een aantal jaren bij plein...

Ik bestel al een aantal jaren bij plein en ben altijd zeer tevreden. Tot nu Ik heb vorige week donderdag een bestelling geplaatst, deze is tot op heden niet geleverd en nu moet ik op een onderzoek wachten die ligt bij PostNL! Totaal niet klantgericht om voor te stellen we sturen de zending opnieuw! Nee we moeten het onderzoek afwachten en ondertussen is deze klant de dupe!!ik heb ook mijn geld terug gevraagd daar ik als consument hierin mijn recht sta, nee dat kon alleen pas nadat het onderzoek bij PostNL was afgerond!!Echt heel slecht

Netjes verpakt en snel geleverd!!

Netjes verpakt en snel geleverd!!

Hele snelle levering

Hele snelle levering

ik heb besteld bij jullie ze zeggen...

ik heb besteld bij jullie ze zeggen dat het onderweg is maar is nog niet binnen als ik nog steeds niks hoor wil ik me geld terug gr dita van lent

goede prijs/kwaliteit verhouding

goede prijs/kwaliteit verhouding

Bestelling altijd mooi op tijd en het...

Bestelling altijd mooi op tijd en het juiste voer voor m�n hondjes plus de rest vd bestellingen Fijn dat je van alles kunt bestellen bij Plein

Bisonspoor 3002 E401

3605 LT Maarssen

Over Plein.nl

Op Plein.nl vind je alles op het gebied van dagelijkse verzorging van jezelf, je gezin, huisdier of het huishouden. Onze verschillende shops hebben een groot en uitgebreid aanbod met regelmatig scherpe aanbiedingen. Waarom zou je nog naar de winkel als je het de volgende dag krijgt thuisbezorgd? - Gratis verzending vanaf 35,- - Vandaag voor 23.59 besteld, morgen in huis