Ik hou niet van vage beschrijvingen en onduidelijkheid

Eerst wordt er gezegd, dat er gekeken zal worden naar eventueel een oplossing en daarna is ja de dreft wordt daar ook gemaakt. Fijne dag nog. Nee dan ben ik klaar. Ik wil dan ook dat mijn account be�indigd wordt per direct. Ik hoef niks meer te bestellen bij Plein.

Score is�8

Score is�4

Score is�8

Plein is echt fijn!

Ik heb vaker naar tevredenheid besteld bij Plein. De laatste keer ging er blijkbaar iets mis bij PostNL. Na een poosje wachten heb ik Plein toch maar gevraagd wat ik moest doen. Ze hebben het nagezocht en mijn bestelling nogmaals opgestuurd, die heb ik nu ontvangen. Bedankt voor de goede service! Groetjes!

6 spuitbussen besteld

6 spuitbussen besteld, 1 bus spuit niet

Snelle service. Helaas veroorzaakte Post.NL het pakket waardoor er producten zoek raakten. Contact met Plein.NL gezocht. Uitgelegd en met fotos erbij snel opgelost. Dank. Buiten de schuld van Plein.NL geld terug ontvangen. Super service. Nogmaals dan daarvoor.

Er is geen toelichting gegeven

Snel en goed voor een mooie prijs

Er is geen toelichting gegeven

Helaas zijn elke keer de dozen stuk...

Helaas zijn elke keer de dozen stuk !!!! En eigenlijk veel te zwaar om alles in 1 doos te doen . Ik heb medelij met de bezorger . Wilma

Overzichtelijke website. Makkelijk bestellen. Snel bezorgd. Gewoon prima.

Makkelijk

Altijd makkelijk bestellen en de bezorging is vlot

Fijne aanbiedingen

Fijne aanbiedingen. Snelle levering

Prachtig alles naar wens

Prachtig alles naar wens

Netjes en vlot is de bestelling...

Netjes en vlot is de bestelling bezorgd.

Zeer tevreden!

Super snelle levering (duurde nog geen 24 uur) fijne acties met goede prijzen. Zeer tevreden!

Goed snel en goedkoop

Erg blij mee

Uitgebreid assortiment, goede prijzen en snelle bezorging Top!

Het werd snel en netjes afgeleverd en...

Het werd snel en netjes afgeleverd en je werd op de hoogte gehouden. Keurig.

Moeders tena�s broekjes

Maandag heb ik mijn bestelling gehaald bij mijn afhaal punt Bruna, ik kom thuis en kom tot de ontdekking dat het niet compleet was in plaats van acht pakketten zaten er maar zes in en geen pakbon. Ik een mailtje gestuurd naar Plein. De andere dag kreeg ik antwoord dat ze het gingen uitzoeken en kreeg antwoord dat er twee pakketten waren gestuurd, dus alles was SNEL OPGELOST.

Geen gedoe

Geen gedoe. Makkelijk besteld, niet teveel emails en netjes geleverd. Product voldoet aan de omschrijving. En het gemak van achteraf betalen.

Groot assortiment goede aanbiedingen

Groot assortiment goede aanbiedingen Heel erg snel geleverd! Super webshop, heel erg tevreden.

Bisonspoor 3002 E401

3605 LT Maarssen

Over Plein.nl

Op Plein.nl vind je alles op het gebied van dagelijkse verzorging van jezelf, je gezin, huisdier of het huishouden. Onze verschillende shops hebben een groot en uitgebreid aanbod met regelmatig scherpe aanbiedingen. Waarom zou je nog naar de winkel als je het de volgende dag krijgt thuisbezorgd? - Gratis verzending vanaf 35,- - Vandaag voor 23.59 besteld, morgen in huis