Uitgelopen fles

Wij hebben 1 fles ontvangen die na levering in het pakmespunt volledig is uitgelopen. De krantenwinkel heeft alles moeten afwassen en heeft mij dan een nieuwe doos met de resterende en gebroken fles getoond als bewijs dat dit was uitgelopen van zodra het pakje bij haar werd geleverd. Wellicht werd het te hard neergezet op een ongelukkige manier. In ieder geval zorg je er best voor dat de flessen bij een volgende levering beter beschermd worden, de doppen zijn uit erg breekbaar plastiek gemaakt. Zie foto in bijlage

Helaas geen fotos.

Helaas geen fotos. Levering was keurig op tijd. Bij openen van de doos 2 emmers kapot brokjes lagen op de bodem. Oliefles, pompje afgebroken. Er word met het laden flink gegooid met de dozen. Deze doos was te groot voor 4 emmers en een plasticfles, deze producten zijn gaan schuiven en daardoor beschadigd. Er was geen voorziening in de doos om het schuiven te voorkomen.

Er is geen toelichting gegeven

Snelle levering en scherpe prijzen!

Snelle levering en scherpe prijzen!

Reactie op bestelling bevalt zeer goed.

Reactie op bestelling bevalt zeer goed.

Slecht verpakt. Artikelen gedeukt.

Ik had 18 flesjes Slimpie besteld. Deze zijn los, zonder enige opvulling in een te grote doos gegooid. Resultaat: bijna alle flessen waren gedeukt. Gelukkig is er niks gaan lekken, maar het zag er niet uit.

Snel bezorgd niks gelekt super

Snel bezorgd niks gelekt super

Echt geweldig

Echt geweldig: De zak hondenvoer werd binnen 1 dag geleverd!

Alles wat ik wilde in huis.prima service

Alles wat ik wilde in huis.prima service

Snel en netjes

Snel en netjes

snel en op tijd geleverd en goedkoop

snel en op tijd geleverd en goedkoop

Op 9 december een bestelling geplaatst...

Op 9 december een bestelling geplaatst en ook betaald. Orderno.24562969. Niets ontvangen. Geprobeerd om via Kopersbescherming de levering te verkrijgen maar dat lukt niet kan mijn orderbevestiging niet uploaden.

Website overzichtelijk.En een hele...

Website overzichtelijk.En een hele snelle verzending.1 dag later had ik het al in huis.

Verkeerde producten geleverd

Verkeerde producten geleverd

Snelle en keurige levering

Snelle en keurige levering

Bisonspoor 3002 E401

3605 LT Maarssen

Over Plein.nl

Op Plein.nl vind je alles op het gebied van dagelijkse verzorging van jezelf, je gezin, huisdier of het huishouden. Onze verschillende shops hebben een groot en uitgebreid aanbod met regelmatig scherpe aanbiedingen. Waarom zou je nog naar de winkel als je het de volgende dag krijgt thuisbezorgd? - Gratis verzending vanaf 35,- - Vandaag voor 23.59 besteld, morgen in huis