Er is geen toelichting gegeven

Snelle levering, goede aanbiedingen , al meerdere keren besteld en het is altijd goed

Leuke acties altijd en snelle verzending

Leuke acties altijd en snelle verzending

Fijne aanbiedingen en snelle levering!

Fijne aanbiedingen en snelle levering!

Supersnelle levering

Supersnelle levering

Wederom supersnel geleverd zoals beloofd

Wederom supersnel geleverd zoals beloofd

Mooie aanbiedingen

Mooie aanbiedingen maar heeft weer gelekt een fles beter volgende keer mechien wat plakband om de doppen doen

Snelle levering en duidelijke webshop

Snelle levering en duidelijke webshop

Lange levertijd

Lange levertijd, ben al een week op mijn bestelling aan het wachten , krijg iedere dag een mail dat het de volgende dag geleverd wordt en inmiddels een week verder.

Snel en goed verpakt ontvangen

Snel en goed verpakt ontvangen

Score is�8

Zeer tevreden over uw winkel

Zeer tevreden over uw winkel

Snelle levering Laagste prijs gevonden bij Plein.nl Netjes verpakt

Fijne en betrouwbare winkel met goede...

Fijne en betrouwbare winkel met goede deals !!

Fijne webshop!

Snelle levertijd, goed ingepakt. Duidelijke info over producten op de website. En een zeer uitgebreid assortiment :-)

Plein .nl is altijd op tijd ,en dat...

Plein .nl is altijd op tijd ,en dat vind ik heel fijn . Is ook altijd goed verpakt. Ze krijgen van mij een dikke pluim.

Fijne winkel.

Ik ben tevreden met alles wat ik hier koop.

Vertrouwde webwinkel!

Ik bestel al jaren diverse spullen bij Plein. Heb nooit spijt gehad van mijn bestellingen, wat je ziet is ook wat je krijgt, en alles verliep altijd soepel, en werd netjes op de afgesproken dag en tijdstip geleverd. En ze hebben vaak heel goede aanbiedingen ??

Bestelling werd snel verzonden.

Bestelling werd snel verzonden. Werd nu als pakket verzonden en kon ik afhalen bij postnl locatie. Toch had deze Bestelling via brievenbus pakket verzonden kunnen worden

Prima service, duidelijke doelstelling

Prima service, snelle levering, goede verpakking. Ruim assortiment. Prettig reclameaanbod.

Na 1 dag al in huis en spotgoedkoop...

Na 1 dag al in huis en spotgoedkoop vergeleken bij sake in betreffende winkels.

Bisonspoor 3002 E401

3605 LT Maarssen

Over Plein.nl

Op Plein.nl vind je alles op het gebied van dagelijkse verzorging van jezelf, je gezin, huisdier of het huishouden. Onze verschillende shops hebben een groot en uitgebreid aanbod met regelmatig scherpe aanbiedingen. Waarom zou je nog naar de winkel als je het de volgende dag krijgt thuisbezorgd? - Gratis verzending vanaf 35,- - Vandaag voor 23.59 besteld, morgen in huis