Goed snel

De goede producten zijn elke keer snel geleverd. Ik bestel meestal paardenvoer/ vitamine. Ze hebben nog niet altijd wat ik zoek, maar dat kan vast nog komen. En na een jaar nog een leuke korting.

Fijne website om te bestellen

Snel gevonden wat ik nodig had en ook nog tegen een scherpe prijs. Snel verzonden en geleverd; bestelling goed te volgen en deugdelijk verpakt. Top winkel, zeer aan te bevelen.

Hallo plein

Hallo plein Hai met F.Ballari wil iets anders het gisteren betaling klaar Misschien kom pakket bezorgd of vandaag bepaalde dingen Ook afwasmiddel is bestellen betaling klaar

Duidelijk website.

Duidelijk website. En snelle levering.

Snelle bezorging en genoeg betaal mogelijkheden

Pakket werd netjes verpakt en ook snel verzonden. Was de volgende dag al in huis. Genoeg betaal mogelijk heden waar je uit kan kiezen.

Het super snelle en goede levering TOP

Het super snelle en goede levering TOP

Er is geen toelichting gegeven

Snel en volgens afspraak geleverd.

Snel en volgens afspraak geleverd.

Geweldig assortiment en voordelig!

Breed en divers assortiment, meer dan genoeg keuze, Ik ben en blijf een tevreden cli�nt Een goede prijs-kwaliteitverhouding dat maakt het winkelen aantrekkelijk en fijn, daarom doe ik mijn boodschappen bij Plein.

Besteld 6 flacons blue wonder...

Besteld 6 flacons blue wonder professioneel glas en interieur. Geleverd 5 flacons glas en interieur en 1 flacon super ontvetter. Gelieve nog 1 flacon glas en interieur te leveren. Met vriendelijke groet, Jos van Oerle Emailadres: [email protected] Tel. 0651105207 .

Snelle levering en keurig verpakt met...

Snelle levering en keurig verpakt met daarbij een aantrekkelijke prijs van het geleverde.

Plein.nl

Snelle levering en mooie aanbiedingen Ik bestel er sinds kort en bevalt prima

Score is�6

Er is geen toelichting gegeven

prima product gebruik het al jaren ennn...

prima product gebruik het al jaren ennn de volgende dag al in huis

Score is�8

Duidelijk antwoord op mijn vraag gehad

Duidelijk antwoord op mijn vraag gehad

Altijd super snel je pakket in huis

Altijd super snel je pakket in huis

Er is geen toelichting gegeven

Ik ben nog aan wachten op het eten van...

Ik ben nog aan wachten op het eten van mijn hond .ben de deur niet uit geweest zaterdag en dinsdag .moet ik heel ver weg om op te halen zo boos er over hoop nog iemandt te vinden om te helpen anders geen eten en geen geld terug .wel betaald .

Bisonspoor 3002 E401

3605 LT Maarssen

Over Plein.nl

Op Plein.nl vind je alles op het gebied van dagelijkse verzorging van jezelf, je gezin, huisdier of het huishouden. Onze verschillende shops hebben een groot en uitgebreid aanbod met regelmatig scherpe aanbiedingen. Waarom zou je nog naar de winkel als je het de volgende dag krijgt thuisbezorgd? - Gratis verzending vanaf 35,- - Vandaag voor 23.59 besteld, morgen in huis