Waspoeder besteld de andere dag al...

Waspoeder besteld de andere dag al gelever. Er bleek een doos stuk te zijn waardoor er een aanzienlijk deel van de doos op straat en in de doos was beland. Klantenservice loste het netjes op!!

Ik had een fout gemaakt met verkeerd...

Ik had een fout gemaakt met verkeerd aderes. Na een telefoontje en uit gelegd kreeg ik de volgende dag het eten . Dank je wel sorry voor ongemak veiendelijke groet ineke

Ik kreeg echt mijn pakket de volgende...

Ik kreeg echt mijn pakket de volgende dag al geleverd! Super blij mee. En de bestelling was ook niet in een overdreven grote doos verpakt. Dus de bezorger hoefde niet met een doos lucht te sjouwen.

Goede en snelle levering!

Goede en snelle levering!

Zoals altijd gemakkelijk bestellen ...

Zoals altijd gemakkelijk bestellen netjes verpakt en snel geleverd.

Snelle bezorging

Snelle bezorging. Goed produkt.

Score is�8

Er is geen toelichting gegeven

En de goedkoopste en de snelste...

En de goedkoopste en de snelste bezorging. Proficiat

De bestellingen werden snel verzonden...

De bestellingen werden snel verzonden en volgende dag had ik het al in huis! :)

Goede prijs

Goede prijs, duidelijke site en snelle levering; alles wat je graag wil

Het is erg jammer dat de artikelen in...

Het is erg jammer dat de artikelen in te grote pakketten worden gedaan, en vervolgens inde brievenbus bij mij worden gestampt!!!! Vervolgens moet is het er weer uit zien te krijgen.

Kan niet beter

Product goed, prijs goed, aflevering als beloofd

Goed assortiment

Goed assortiment, makkelijk te bestellen en snelle levering.

Goedkoop en snelle levering

Goedkoop en snelle levering

Goed en vlot

Goed en vlot

Score is�2

Heel blij met Plein

App is overzichtelijk, producten snel te vinden, snelle bezorging. Echt super fijn! Leuke spaaractie zodat je extra korting kan verdienen ermee.

Alles was prima geregeld

Alles was prima geregeld. Van bestelling tot aan de aflevering thuis.

Percies wat ik order

Percies wat ik order

Bisonspoor 3002 E401

3605 LT Maarssen

Over Plein.nl

Op Plein.nl vind je alles op het gebied van dagelijkse verzorging van jezelf, je gezin, huisdier of het huishouden. Onze verschillende shops hebben een groot en uitgebreid aanbod met regelmatig scherpe aanbiedingen. Waarom zou je nog naar de winkel als je het de volgende dag krijgt thuisbezorgd? - Gratis verzending vanaf 35,- - Vandaag voor 23.59 besteld, morgen in huis