Snelle verzending

Plein is zeker een aanrader, jammer dat dhl zegt dat m’n pakket is geleverd maar ik heb geen pakketje ontvangen.

het was goed laatste tijd niet meet

premium beloners worden nu in doos gedrukt zodat ik nu kruimels heb gooi te veel weg heb je niks aan

Niet echt tevreden met bestelling.

Heb een Swiffer Vloerreiniger Starterskit met 1 Dweil 6 drogen en 3 vochtige Vloerdoekjes Navullingen € 9.99 besteld. Deze helaas zonder 1 dweil ontvangen wat wel op de site beschreven stond .

Één vierde binnen gekregen

Ik heb bij jullie groenlipmossel besteld en zou er vier binnen krijgen maar jullie hebben er maar één opgestuurd en dat voor een prijs van€49.95 ik vind dit schandalig sorry dat ik het zeg.ik hoop nog steeds dat ik de rest opgestuurd krijg. Mvg Rob Oosterveen

Alles verliep voorspoedig, geen problemen ervaren.

Een goede afwikkeling van de bestelling

Bestelling was er de volgende dag , prima verlopen!

Beste prijs en snelle levering

Ruime keuze, beste prijs en snelle levering

Prima gegaan met bestelling

Snel bestellen, snel geleverd

Snel geleverd inpakken kan beter

Zeer blij met de producten en snelle levering. Prijs ook goed. Enige punt van kritiek het inpakken van de pompflessen van 750 en 1000ml. Hiervan waren er 2 losgekomen en gaan lekken. Plakband over de dop en een beetje vulmateriaal had het kunnen voorkomen.

Goede aanbiedingen

Goede prijzen en dito service!

Erg blij met de prijzen van Plein, de eenvoud van het bestellen en de service bij het afleveren!

Het bestellen ging goed en de bestelling was snel en goed.

Uitstekende service

Ook als er iets onvoorziens fout gaat bij de bezorging (waar Plein zelf niets aan kon doen), wordt dit op een snelle en goede manier door hen opgelost.

Teleurstellend!

Misleidende reclame!!

prima ales naar wens verlopen

Geweldig geholpen

Had verkeerd besteld,was geen probleem Heel snel opgelost Top

Prima alleen de bezorging met Thrunkrs kan beter

Alles netjes op tijd.

Fijne winkel.

Fijne winkel, bestellingen worden snel en netjes geleverd .

Besteld volgende dag in huis.

Super, besteld volgende dag in huis

Heel goed voer

Mijn hondjes eten het met smaak en m'n oudere hond is er enorm van opgeknapt: ze is blijer, rent weer wat mij ook blij maakt.

Goede prijs

De prijzen zijn goed de aanbiedingen verleidelijk helaas was het zonder vul materiaal zo in een doosje gegooid en daarom veel verpakkingen los en beschadigd. Nu was mijn bestelling voor eigen gebruik maar als het een kado was geweest was ik minder blij geweest

Snelle levering, fijne producten voor een goede prijs.

Snel en goed.

Bisonspoor 3002 E401

3605 LT Maarssen

Over Plein.nl

Op Plein.nl vind je alles op het gebied van dagelijkse verzorging van jezelf, je gezin, huisdier of het huishouden. Onze verschillende shops hebben een groot en uitgebreid aanbod met regelmatig scherpe aanbiedingen. Waarom zou je nog naar de winkel als je het de volgende dag krijgt thuisbezorgd? - Gratis verzending vanaf 35,- - Vandaag voor 23.59 besteld, morgen in huis