Er is geen toelichting gegeven

Fijne webwinkel waar echt alles te koop...

Fijne webwinkel waar echt alles te koop is, vele merken aanwezig zijn. Zeer snelle levering en geen overdreven verpakking en zeer prive verzonden

Snelle verzending en ern nette prijs.

Snelle verzending en ern nette prijs.

Supersnelle levering!

Duidelijke app, supersnelle levering Prima prijzen. Betrouwbaar

Aanrader

De bestelling word snel verstuurd en vaak de volgende dag al ontvangen. Al vaker via plein besteld en zeer tevreden over.

Goede set

Super aanbieding

Super aanbieding, snelle levering.

heel goed werken mensen,snel en veil?g...

heel goed werken mensen,snel en veil?g sturen dank je wel.

De hoeveelheid en beschikbaarheid van...

De hoeveelheid en beschikbaarheid van de vele artikelen, alsmede het zeer gevarieerde assortiment. Jammer is alleen dat er niet altijd met PostNL bezorgd wordt.

Zoals altijd goede service en de...

Zoals altijd goede service en de kwaliteit, prijs van bestelde artikelen zijn top!

Er is geen toelichting gegeven

Fijne aanbiedingen en snelle levering

Fijne aanbiedingen, goed verpakt en snelle leveringen. Heb hier al vaak besteld, top!

Eerste bestelling.

Goede aanbiedingen, snelle verzending en een groot assortiment

Blij.

Blij met korting en wel heel snelle verzending. De verpakking kon kleiner!

Plein is een fijne website ensnelle...

Plein is een fijne website ensnelle bezorging

Snelle verzending en mooie aanbied

Snelle verzending en mooie aanbiedingen

de medewerkers bij dit bedrijf waren...

de medewerkers bij dit bedrijf waren vriendelijk en hulpvaardiger dan de andere bril bedrijven die ik ben geweest

Een bestelling gedaan en bijna goed...

Een bestelling gedaan en bijna goed gegaan maar heb er alle vertrouwen in dat het goed komt eerder een bestelling vgedaan en was prima voor elkaar blijf hier klant Mvg Andre

snelle en goede bezorging

snelle en goede bezorging

Op tijd bezorgd en keurig verpakt

Op tijd bezorgd en keurig verpakt

Ik zag een mooie aanbieding van de...

Ik zag een mooie aanbieding van de Braun io7 bij Plein en binnen 2 dagen had ik hem in huis. Best spannend want ik kende het bedrijf niet, maar goede reviews overtuigden me.

Er is geen toelichting gegeven

Snel gevonden wat ik zocht voor een...

Snel gevonden wat ik zocht voor een goede prijs een zeer snel verzonden en ontvangen

Snelle levering, voer ruim van datum!

3x3 kilo voer gekocht, we hebben een niet al te grote hond dus fijn dat de datum ruim is, snel geleverd.

Bisonspoor 3002 E401

3605 LT Maarssen

Over Plein.nl

Op Plein.nl vind je alles op het gebied van dagelijkse verzorging van jezelf, je gezin, huisdier of het huishouden. Onze verschillende shops hebben een groot en uitgebreid aanbod met regelmatig scherpe aanbiedingen. Waarom zou je nog naar de winkel als je het de volgende dag krijgt thuisbezorgd? - Gratis verzending vanaf 35,- - Vandaag voor 23.59 besteld, morgen in huis