Siempre a sido excelente mis pedidos en...

Siempre a sido excelente mis pedidos en plein siempre a tiempo y super buenos los precios gracias

Goed ge�nformeerd.

Goed ge�nformeerd. Snelle levering bij afhaalpunt.

Maag en Darm honden eten.

Goed product en zeer goed verzonden!!

Fijne webshop

Makkelijk om bestellingen te plaatsen en het wordt heel snel verzonden.

Weer zeer tevreden

Weer zeer tevreden

Snelle verzending en goede prijs

Snelle verzending en goede prijs. Hondje vind het lekker!

Bestelling en prima en snel geleverd

Bestelling en prima en snel geleverd, jullie corebusiness

Keurige verpakking in doos en originele...

Keurige verpakking in doos en originele verpakking . Volgende dag al geleverd . Helaas heb ik er geen foto van gemaakt ( wist het ook niet ) maar het was voor mijn broer .

alles naar wens verlopen

alles naar wens verlopen

Service laat te wensen over...

Helaas geen reactie meer gehad na het sturen van de gevraagde foto�s bij een verkeerde levering van mijn bestelling!

Goede prijs

Goede prijs, snelle verzending!

Mijn bestelling niet ontvangen

Mijn bestelling niet ontvangen

Snel

Snel, goed, betrouwbaar

Prima en vlotte bezorging

Prima en vlotte bezorging

Gaat best wel snel

Gaat best wel snel. Het bestellen is geen probleem en de volgendedag al thuis bezorgd.

Er is geen toelichting gegeven

Besteld en de volgende dag in huis...

Besteld en de volgende dag in huis top! Ik ben blij met deze betrouwbare site nooit geen problemen meegehad.

ja prima aangekomen maar.......

ja prima aangekomen maar........ in een heeele grote platte doos. En dat allemaal voor 1 rolletje mascara. Let op het milieu dames en heren, verspilling van papier!!. Kan veeeel beter want dit gebeurt regelmatig zo.

Er is geen toelichting gegeven

Snel besteld en ook snel geleverd.

Snel besteld en ook snel geleverd.

Verpakking

Ik vond de verpakking veel te groot om twee doosjes medicijnen in op te bergen. Dit kan dus veel kleiner. De communicatie rondom het versturen en volgen van het pakket was goed.

Goede service!

Altijd tevreden over Plein.nl. Goede prijzen en snelle levering.

Ik ben echt tevreden

Ik ben echt tevreden

Bisonspoor 3002 E401

3605 LT Maarssen

Over Plein.nl

Op Plein.nl vind je alles op het gebied van dagelijkse verzorging van jezelf, je gezin, huisdier of het huishouden. Onze verschillende shops hebben een groot en uitgebreid aanbod met regelmatig scherpe aanbiedingen. Waarom zou je nog naar de winkel als je het de volgende dag krijgt thuisbezorgd? - Gratis verzending vanaf 35,- - Vandaag voor 23.59 besteld, morgen in huis