Er is geen toelichting gegeven

Goede producten en snel gestuurd

Snelle en juiste levering, heel goed verpakt! Uitgebreid aanbod en vaak goed geprijsd.

Snelle levering en netjes

Snelle levering en netjes

Janboel

Toen ik de doos met eten voor mijn hondje open gemaakt had zag ik tot mijn verbazing allemaal losse pakjes in mijn doos. Daardoor zijn alle bakjes ingedeukt en kan ik ze niet mooi stapelen in de kast. Ik bestel altijd een volledig pakket omdat het dan mooi in een verpakking zit, dit vindt ik niet kunnen.

Er is geen toelichting gegeven

Echt goed besteld en werd de volgende...

Echt goed besteld en werd de volgende dag afgeleverd met vriendelijk heid.

Ga zo door

Ga zo door

Vlo kill beaphar

Vlo kill beaphar. Werkt snel bezorging was helemaal goed.

Score is�8

Er is geen toelichting gegeven

Het probleem netjes opgelost!

Mijn bestelling vogelvoer was geopend bezorgt, maar daarna heeft de Plein het probleem heel netjes en vlotter opgelost. Ik ben ermee blij. Bedankt! Tot ziens:)

Purina one kattenvoer.

Purina one kattenvoer. Zoals gewoonlijk een goede prijs en keurig bezorgd!

Kleenex zakdoeken en kniekussen

Zoals altijd weer een fantastische korting. De levering is ook altijd stipt en correct. Echt een aanrader.

Er is geen toelichting gegeven

Goed verpakt en lekker snel geleverd.

Goed verpakt en lekker snel geleverd.

Jullie zijn super snel met versturen

Jullie zijn super snel met versturen

De snelle levering beviel goed, ook dat je het eerder krijgt als je het alsnog naar een postpunt laat brengen. De handwash die ik had besteld was een navulling en veel groter dan verwacht. Dat kon ik niet uit de productomschrijving halen.

Snelle correcte service

Snelle correcte service

Zeer snel geleverd top

Score is�8

prima ontvangen!

Mooie webshop.

Mooie webshop, alles netjes geleverd.

Zending vlot verlopen,voor de rest kan...

Zending vlot verlopen,voor de rest kan ik nog niets zeggen vermits het een kerstcadeau is,

Bisonspoor 3002 E401

3605 LT Maarssen

Over Plein.nl

Op Plein.nl vind je alles op het gebied van dagelijkse verzorging van jezelf, je gezin, huisdier of het huishouden. Onze verschillende shops hebben een groot en uitgebreid aanbod met regelmatig scherpe aanbiedingen. Waarom zou je nog naar de winkel als je het de volgende dag krijgt thuisbezorgd? - Gratis verzending vanaf 35,- - Vandaag voor 23.59 besteld, morgen in huis