Super snelle verzending en voordelig!

Super snelle verzending en voordelig! De verzendverpakking tov het product was echt heel erg groot, er zouden wel 10 doosjes van het product inpassen. Dit zou kleiner kunnen en dan past het ook in de brievenbus :)

producten prima

producten prima. echter ik had aangegeven dat de bezorging op maandag 24 maart moest plaatsvinden. het werd echter bezorgd op zaterdag 22 maart. dus ik was niet thuis en moest weer naar de buren verderop. doe wat er gevraagd wordt.

Goed en snel geregeld bestelling dus...

Goed en snel geregeld bestelling dus snel en correct in huis. Top.

Er wordt gevraagd wanneer je het...

Er wordt gevraagd wanneer je het bezorgd wil hebben. Dat geef ik aan: vrijdag. Vervolgens word er bevestigd op woensdag. Oke omdat de uren overdag klopten. Het pakket kwam een half uur na de bevestigde tijd op woensdag dus dat ging goed, een uur later was ik weg geweest. Ik snap dat het lastig is qua bezorging maar als je een dag opgeeft is het fijn als daar ook rekening mee gehouden wordt.

Snelle bezorging

Snelle bezorging

Mijn bestelling nooit ontvangenb

Mijn bestelling nooit ontvangen. Uw medewerker die ik als laatste sprak vind ik absoluut niet klantvriendelijk. Ze adviseerde mij om PostNL te bellen waarna ik nogal fel reageerde. Omdat ik niet bij PostNL heb besteld maar bij Plein.nl!! Jammer dat jullie ook dit soort medewerkers in dienst hebben.

Korte levering alles ging goed.

Korte levering alles ging goed.

Prima site en snelle levering

Prima site en snelle levering

Er is geen toelichting gegeven

Ik zou niet weten wat jullie beter...

Ik zou niet weten wat jullie beter kunnen doen. Super geholpen en bij de retour zending nog steeds vriendelijk.

Er is geen toelichting gegeven

Bestelling doen is simpel en daarna gaat alles zoals het hoort. Aanrader dus.

Top ??

Alles in goede orde ontvangen!

fijn dat ik de pukka thee bij u kan...

fijn dat ik de pukka thee bij u kan bestellen snelle levering

100% tevreden

bestelling was netjes verzorgd en mooi op de afgesproken tijd bezorgt

Goede service en fijne prijzen

Goede service, super snelle verzending, goed verpakt. Fijne prijzen. Wat wil je nog meer? Heel blij mee.

Oral B tandenborstel

Het was door te googelen een serieuze keuze om bij jullie een oral B tandenborstel iO7 te gaan bestellen. Het is een dure maar voor mij heel belangrijk om deze tandenborstel te kopen. Dus de actie kwam voor mij heel goed uit. Makkelijk te bestellen en vlug thuisbezorgd. Echt een aanrader Plein.nl

Snelle service, lage prijzen, en een super gemotiveerd personeel!!!

Door duidelijker te communiceren

Door duidelijker te communiceren, als klant vraagt wanneer een besteld product geleverd wordt. Plein garandeert dan bestelde producten binnen 24 uur na bestelling geleverd worden. Mijn ervaring is, dat dit niet helemaal correct is.

Bestelling niet ontvangen

Bestelling niet ontvangen. Nu eerst een lang onderzoek voor we de bestelling nogmaals krijgen of geld terug..

Bisonspoor 3002 E401

3605 LT Maarssen

Over Plein.nl

Op Plein.nl vind je alles op het gebied van dagelijkse verzorging van jezelf, je gezin, huisdier of het huishouden. Onze verschillende shops hebben een groot en uitgebreid aanbod met regelmatig scherpe aanbiedingen. Waarom zou je nog naar de winkel als je het de volgende dag krijgt thuisbezorgd? - Gratis verzending vanaf 35,- - Vandaag voor 23.59 besteld, morgen in huis