Score is�6

Levering mooi op tijd

Levering mooi op tijd, zoals beloofd.

Snelle opvolging en levering!

Snelle opvolging en levering!

Bestellen en de volgende dag is het...

Bestellen en de volgende dag is het thuis, geweldig m,n jongens zijn blij met jullie

Nog steeds bestelling niet ontvangen.

Nog steeds bestelling niet ontvangen.

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering

Onbetrouwbare bezorging met veel gedoe.

Het pakket werd niet bezorgd bij de gekozen afhaalautomaat. Het aangeduide vak was leeg en het was zeer omslachtig om de achterhalen waar het pakket gebleven was. Uiteindelijk werd het een dag later bezorgd bij een ophaalpunt op een afgelegen bedrijventerrein. Bovendien was de gebruikte doos anderhalve keer zo groot als nodig om de bestelde producten op te nemen.

Precies wat ik nodig had

Precies wat ik nodig had. Al zijn de fotos op de site een beetje onduidelijk. Een beetje meer info bij de fotos zou ook handig zijn. Wel snelle en correcte levering

Bestellen gaat gemakkelijk en binnen 24...

Bestellen gaat gemakkelijk en binnen 24 uur bezorgd op het afgesproken tijdstip. Top

Alles prima in orde

Alles prima in orde

Kwaliteit van de artikelen zijn prima

Kwaliteit van de artikelen zijn prima, alleen het verpakken van de bestelling kan beter! Toch regelmatig dat verpakking beschadigd is helaas.

Goed en goedkoop

Goed en goedkoop

Snel

Snel, goedkoop

Goede prijs

Goede prijs, snelle levering

super snelle bezorging

super snelle bezorging

ze werken ieder keer weer prima het...

ze werken ieder keer weer prima het ruikt ieder keer weer fris

Gunstige afprijzingen op top producten

Gunstige afprijzingen op top producten. Verzending prima, zoals beloofd.

Besteld en volgende dag al binnen

Besteld en volgende dag al binnen Super

Snelle bezorging

Snelle bezorging

Bezorging ging goed

Bezorging ging goed, vind alleen de verpakking veel te groot

Bisonspoor 3002 E401

3605 LT Maarssen

Over Plein.nl

Op Plein.nl vind je alles op het gebied van dagelijkse verzorging van jezelf, je gezin, huisdier of het huishouden. Onze verschillende shops hebben een groot en uitgebreid aanbod met regelmatig scherpe aanbiedingen. Waarom zou je nog naar de winkel als je het de volgende dag krijgt thuisbezorgd? - Gratis verzending vanaf 35,- - Vandaag voor 23.59 besteld, morgen in huis