Snelle levering, goede kwaliteit producten. Dus zeer tevreden. Wat mij betreft mag het assortiment van Plein nog wat groter en ruimer worden. Ik denk dat wij dan zeer zeker vaker zouden bestellen.

Ik had behoorlijke voordeel

Ik had behoorlijke voordeel, en bezorging super snel. Ik heb geen negatieve oordeel. Maar dit is pas eerste keer voor mij, ga het zeker nogmaals doen.

Superfijne snelle bezorging

Heel blij mee

Super snelle levering en keurig verpakt

Super snelle levering en keurig verpakt

Voor herhaling vatbaar!

Precies gevonden wat ik zocht. Makkelijk te bestellen en snel geleverd. Echt een aanrader!

Besteld en snel geleverd

Besteld en snel geleverd , dus heel erg tevreden echt een aanrader en ook nog eens goedkoper dan andere .dus voor herhaling vatbaar.

Er is geen toelichting gegeven

Het juiste adres voor mij

Het juiste adres voor mij, helaas heeft post.nl niets geleverd

Score is�2

Er is geen toelichting gegeven

Spot goedkoop en snelle bezorging!

Spot goedkoop en snelle bezorging!

Het

Het

Fijn en altijd goede deals!

Fijn en altijd goede deals!

De levering door post nl was niet oke

De levering door post nl was niet oke. Men heeft mijn pakket (20kg) niet eens aan huis aangeboden, doch naar een postnl punt gebracht...7km verder.

Er is geen toelichting gegeven

Prima geregeld en snel binn

Prima geregeld en snel binnen

Mooie aanbieding

Mooie aanbieding en kan voorlopig vooruit met de was

Bisonspoor 3002 E401

3605 LT Maarssen

Over Plein.nl

Op Plein.nl vind je alles op het gebied van dagelijkse verzorging van jezelf, je gezin, huisdier of het huishouden. Onze verschillende shops hebben een groot en uitgebreid aanbod met regelmatig scherpe aanbiedingen. Waarom zou je nog naar de winkel als je het de volgende dag krijgt thuisbezorgd? - Gratis verzending vanaf 35,- - Vandaag voor 23.59 besteld, morgen in huis