Snelle nette levering

Snelle nette levering

Snelle bezorging

Snelle bezorging

Top service!!

Was supersnel.. had eerst mijn twijfels maar nee.. ik zat fout :) vortaan bestel ik het hier als ik iets nodig heb..

Geweldig precies wat ze bel

Geweldig precies wat ze beloven

Super fast and efficient service.

Super fast and efficient service.

Ben al een week aan het wachten op mijn...

Ben al een week aan het wachten op mijn bestelling. Ze verzenden met Trunker, die heeft er blijkbaar moeite mee om iets af te leveren. Klantenservice doet ook vrij weinig, ik moet wachten op het onderzoek. Terwijl ik wel nieuwe pampers moet kopen. De klantenservice kwam met geen enkele oplossing, behalve afwachten.

Handzaam

Snel en eenvoudige, makkelijke afhandeling van de betaling!

Ik bestel op 19 december daarbij krijg...

Ik bestel op 19 december daarbij krijg ik een gratis schrubhandschoen. Krijg ik drie dagen later een doos met alleen die schrubhandschoen doos was best groot met plastic luchtzakken erin. Niks wat ik besteld had zat erin. Echt belachelijk zonde van de verzendkosten. Daarna volgde 28 december meeste van mijn bestelling. Miste nog een potje vitamines. Die kwam 6 januari weer een een veel te grote doos voor de inhoud. Op mijn klacht werd alleen maar gereageerd dat ze er niks aan konden doen. Vind niet normaal dat het zo lang duurt, dat jullie zoveel bezorgkosten maken.

Netjes en snel hebben de mensen van...

Netjes en snel hebben de mensen van Plein mijn product geleverd.

Snel en betaalbaar.

snelle afhandeling ruime keus tegen betaalbare prijzen.

Snel goede prijzen

Snel goede prijzen

Blij met de mooie aanbieding wasmiddel...

Blij met de mooie aanbieding wasmiddel van Omo! Snel geleverd! Volgende keer weer!

Goede producten voor prima prijzen

Goede producten voor prima prijzen, jullie zijn een van de goedkopere aanbieders van de producten die ik zoek. Levering gaat ook prima, zoals jullie beloven.

Net het pakje ontvangen ,het ging niet...

Net het pakje ontvangen ,het ging niet door de brievenbus daar was het te groot voor .Maar netjes ontvangen .Bedankt hiervoor. Mvg Marjo

alles zoals afgesproken

alles zoals afgesproken

Heb Donderdag 2-1-2025 een mail...

Heb Donderdag 2-1-2025 een mail ontvangen dat de bestelling onderweg is ,maar het is morgen al woensdag en nog steeds niets ontvangen .Hoop toch dat het morgen toch komt .

Set van 3x6 andrelon shampo 2 teweinig

Set van 3x6 andrelon shampo 2in1 gekocht... kreeg Lisse flessen en 2 teweinig.. jammer

Excellent!

I am very happy with my purchases and the service

Keurig en op tijd

Keurig en op tijd

makkelijk te bestellen

makkelijk te bestellen , fijnste is zeer snel geleverd

afpraak na gekomen

afpraak na gekomen, bestellen morgen thuis

Eenvoudig en gemakkelijk een bestelling...

Eenvoudig en gemakkelijk een bestelling plaatsen. Jammer, maar je moet lang wachten op de bezorging.

Correcte en snelle levering.

Correcte en snelle levering. Goed en degelijk verpakt. Voor mij niets om te verbeteren.

Wat ik had besteld was gauw...

Wat ik had besteld was gauw binnen.snelle service. Top

Ik heb een paarden supplement gekocht

Ik heb een paarden supplement gekocht. De korting was hoog. Daarbij werd binnen twee dagen het bestelde product al geleverd. Prima service.

Bisonspoor 3002 E401

3605 LT Maarssen

Over Plein.nl

Op Plein.nl vind je alles op het gebied van dagelijkse verzorging van jezelf, je gezin, huisdier of het huishouden. Onze verschillende shops hebben een groot en uitgebreid aanbod met regelmatig scherpe aanbiedingen. Waarom zou je nog naar de winkel als je het de volgende dag krijgt thuisbezorgd? - Gratis verzending vanaf 35,- - Vandaag voor 23.59 besteld, morgen in huis