De bestelling liep volgens plan en de...

De bestelling liep volgens plan en de ingeplande bezorgingstijd werkte prima!

snelle levering en netjes verpakt

snelle levering en netjes verpakt

Fijne webshop

Snel in huis echt hele fijne webshop groot assortiment meestal ook nog leuke korting

Score is�10

Er is geen toelichting gegeven

Snelle service Mooie aanbiedingen Goed communicatie.

Duidelijke site, goede aanbiedingen, ruim assortiment en snelle levering. Echt top

Makkelijk bestellen

Makkelijk bestellen, supersnelle levering. Goede prijs.

Ik had vaatwaspoeder en...

Ik had vaatwaspoeder en Spoelglansmiddel besteld. De doos waar alle ingekiept was was doordrenkt en kapot en weer dichtgeplakt door post nl. Wat meer aandacht voor de wijze van verpakken is gewenst

Redelijke prijs

Redelijke prijs. En product is niet overal verkrijgbaar. Bestelling kwam echt de volgende dag. Ondanks feestdagen. Goed verpakt ook nog. Kom graag terug.

Snelle levering.

Snelle levering. Echter, ik had 24 flessen shampo besteld, deze werden los in een (niet stevige) doos geleverd en een aantal flessen waren gaan lekken (waardoor bijna alle flessen onder de shampo zaten). Gevolg: alle flessen schoonmaken. Misschien een tip voor de volgende keer om ze beter te verpakken voor verzending? Verder tevreden.

Verbeteren

Verbeteren: verzending. Niet zoals beloofd dag later bezorgd. Post NL meld v��r verlopen tijdsslot, dat niet aan huis bezorgd kan worden. Daarna 2 bezorg-dagen later, ook niet op aangekondigde Post NL punt. Melding dat er tijdens het aangegeven tijdsslot niet bezorgd kan worden ontbreekt. Nog steeds onbekend wanneer wel. Inmiddels zijn er 3 bezorgdagen voorbij en heb ik 2 x voor niks mijn agenda vrij gehouden. Weet niet of ik hier nog een kee bestel

Helemaal top

Super snel en goede kwaliteit

Eerste bestelling verkeerd ontvangen

Eerste bestelling verkeerd ontvangen Nu tweede gedaan en al ontvangen nu wachten op de terug betaling

Ik heb het bestelde niet ontvangen want...

Ik heb het bestelde niet ontvangen want de bezorger heeft vastgesteld dat mijn adres niet bestaat en dus wacht ik op mijn teruggave van mijn betaling. Niet leuk!!

Kies een andere bezorgdienst (dus geen PostNL) of zorg...

Kies een andere bezorgdienst of zorg voor meer invloed de verzending aan jullie klanten. Ik heb na een week nog geen afhaalbericht van mijn bestelling bij een PostNL afhaalpunt en de Track & Trace geeft ook nog eens aan dat het naar een heel ander afhaalpunt gaat. Mijn bestelling is nu al een week vertraagd en nog steeds kunnen jullie mij niet vertellen waar het pakket nu eigenlijk is. Ik wil zo voorlopig maar niets meer bestellen bij Plein.

Score is�10

Er is geen toelichting gegeven

Een zeer snelle levering van de...

Een zeer snelle levering van de bestelling,ondanks de drukte voor de kerstdagen. En het is een stuk goedkoper dan in de winkel.

mij beviel de vlotte levering van de...

mij beviel de vlotte levering van de bestelling alles mooi op tijd

Prima webwinkel

Zo hoort een webshop te werken. Een dikke prima

Prima service groot assortiment

Prima service en een groot assortiment

Heb een super goede ervaring

Heb een super goede ervaring. Was snelle levering en een goede prijs.

Makkelijk bestellen en goed geleverd en...

Makkelijk bestellen en goed geleverd en gaat er een keer iets mis, dan is er snelle communicatie met een prima oplossing.

Fijne shopervaring

Fijne shopervaring, snelle service en goede prijzen. Regelmatig mooie promo�s.

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering

Super snel geleverd!

Makkelijke site om te bestellen en mijn producten werden ondanks de drukke tijd met de feestdagen snel & netjes geleverd!

Bisonspoor 3002 E401

3605 LT Maarssen

Over Plein.nl

Op Plein.nl vind je alles op het gebied van dagelijkse verzorging van jezelf, je gezin, huisdier of het huishouden. Onze verschillende shops hebben een groot en uitgebreid aanbod met regelmatig scherpe aanbiedingen. Waarom zou je nog naar de winkel als je het de volgende dag krijgt thuisbezorgd? - Gratis verzending vanaf 35,- - Vandaag voor 23.59 besteld, morgen in huis