Super snel geleverd!

Makkelijke site om te bestellen en mijn producten werden ondanks de drukke tijd met de feestdagen snel & netjes geleverd!

Bestellen en ontvangen voor een mooi...

Bestellen en ontvangen voor een mooi prijsje.. Fijne kerst gewenst ??

Helemaal tevreden

Snelle levering en een prima prijs voor het product.

Het was voor ons de eerste keer ( bij...

Het was voor ons de eerste keer ( bij toeval ) dat wij van Plein gebruik hebben gemaakt. Plein was een aangename verassing, Heel snel bevestiging van de order en op korte termijn werd de zending afgeleverd, Je had meteen het gevoel dat Plein organisatorisch heel goed in elkaar zit. Kortom prettig om zaken mee te doen.

Mooie aanbiedingen.

Mooie aanbiedingen.

Tevreden klant

Leuke en scherpe aanbiedingen. 1x Problemen gehad met een product werd netjes opgelost. Fijne webshop.

Slechte service!!

Heb na mijn bestelling geen bericht gekregen dat het verzonden was na dat ik gevraagd heb waar mijn pakket blijft blijkt het zoek te zijn en vervolgens moet ik wachten tot het onderzoek is afgerond voordat ik hopelijk mijn bestelling krijg! Dus niet vandaag besteld morgen in huis ! Het gaat om pillen waar ik op tijd mee wilde beginnen dat gaat dus niet lukken Er kan altijd wat misgaan maar stuur het dan meteen opnieuw en laat de klant niet wachten

Er is geen toelichting gegeven

Na het plaatsen van een bestelling...

Na het plaatsen van een bestelling direct een mail met de status van de order en een half uur later een mail dat het verzonden is met bijbehorende track en trace code

goede producten voor prima prijs en...

goede producten voor prima prijs en zeer snelle bezorging.

Goede aanbiedingen

Goede aanbiedingen. Snelle levering.

goede prijs artikelen

De bezorging van de bestelde producten was niet gegaan,waar plein.nl niets aan kon doen. Maar het contact via de mail was wel goed over het niet goed gaan met de levering.

Zeer goede service

De keuze op Plein.nl is enorm en wij zochten afwaspoeder. Het gevonden product besteld en binnen 24 uur werd het bezorgd.

goede leveringen

goede leveringen

bestelling ordernummer 21624613 van...

bestelling ordernummer 21624613 van 26-11-2024 is nog steeds niet ontvangen heb er al twee maal voor gebeld maar word niet ondernomen heb het niet kunnen afhalen op het af gesproken adres ben daar geweest maar er was niets aanwezig dagen later bericht af te halen op ander adres maar daar niemand aanwezig tot op hedenbestelling en geld kwijt

Fijne prijzen

Fijne prijzen - snel geleverd!

Alles was goed gegaan met mijn...

Alles was goed gegaan met mijn bestellingen.

zeer goed

zeer goed

Prima service, Snel en vooral heel netjes verpakt en verzonden. Dit was de 1e keer maar vast niet de laatste keer dat ik bij Plein bestel. Echt top

De prijsstelling en de snelle bezorging

De prijsstelling van de producten vind ik prima en de snelle en accurate bezorging is bijzonder goed.

Snelle levering en keurig mailtje

Snelle levering en keurig mailtje

Goede service, duidelijke site. Perfect!

Bisonspoor 3002 E401

3605 LT Maarssen

Over Plein.nl

Op Plein.nl vind je alles op het gebied van dagelijkse verzorging van jezelf, je gezin, huisdier of het huishouden. Onze verschillende shops hebben een groot en uitgebreid aanbod met regelmatig scherpe aanbiedingen. Waarom zou je nog naar de winkel als je het de volgende dag krijgt thuisbezorgd? - Gratis verzending vanaf 35,- - Vandaag voor 23.59 besteld, morgen in huis