Snelle bezorging

Snelle bezorging

Erg vriendelijk en professioneel...

Erg vriendelijk en professioneel geholpen door klantendienst bij late levering van pakje. Interessante promoties!

Snel

Snel, netjes ingepakt (alles nog heel).

Uitstekende service

Uitstekende service, snelle levering en lage prijs.

Verkeerde bestelling op verkeerde adres

Niet ontvangen wat besteld is, dus teruggestuurd. Ook nog eens op het verkeerde adres.

Ik kende plein.nl nog niet...

Ik kende plein.nl nog niet en heb eerst gekeken of het wel een erkend bedrijf was. Na het lezen van zoveel positieve reviews ben ik overstag gegaan. Maar dat was ook niet moeilijk met die geweldige Wecare aanbiedingen. Alles is heel vlot geregeld en verzonden. Ook fijn dat je kan inloggen met Google. Dat geeft vertrouwen en dan hoef je niet eerst weer een account aan te maken. Al met al, heel goed dus en ik kom zeker weer terug om voordelig in te kopen!

Heb pakket nog steeds niet ontvangen.

Heb pakket nog steeds niet ontvangen. Al 3 maal Postpakketpunt is vol.Wordt naar ander punt gebracht. Het pakketpunt is een winkel met sluitingstijden .Als ze pas aan het eind van hun route het pakket leveren krijg ik het denk ik pas volgend jaar.Ik heb verf voor mijn haar besteld maar ik wordt steeds grijzer.

Hele snelle levering en super prijs...

Hele snelle levering en super prijs kwaliteit verhouding!

Het is prima verlopen

Het is prima verlopen, komen zeker hier terug.

Duidelijke prijzen en aanbiedingen

Duidelijke prijzen en aanbiedingen. En hele snelle levering

netjes

netjes , keurig, verzorgt en gebracht

netjes

netjes, keurig, verpakt en bezorgt.

snelle bestelling snelle levering

snelle bestelling snelle levering MAAR, 4 x vaatwaspoeder besteld en gekregen, maar 1 flacon was open in de doos waardoor er veel verloren is gegaan door de kieren van de doos.

s avonds besteld en de volgende dag al...

s avonds besteld en de volgende dag al geleverd gekregen.

Mijn bestelling werd snel geleverd

Mijn bestelling werd snel geleverd. Prima!

Prima service, zoals aangegeven, vandaag besteld, ook op zondag, volgende dag geleverd! Top

Scheermesjes snel geleverd

Scheermesjes besteld tegen een voordelige prijs en keurig geleverd. Tevreden!

Score is�10

Er is geen toelichting gegeven

Duidelijke site, snelle levering die goed te volgen is.

De titel zegt alles al. Ik ben altijd tevreden over Plein.nl.

De prijs

De prijs, snelle levering, goede service, ik heb deze besteld voor mijn vriend, die vondtmijn kussen ook zo fijn hij heeft soms lange ritten dan gebruikt hij het kussen dus deze zijn al bij hem

vandaag besteld morgen bezorg uitstekend

vandaag besteld morgen bezorg uitstekend

Goed geleverd

Goed geleverd, juiste producten, onbeschadigd. De bestelling zou de volgende dag geleverd worden (donderdag), maar na twee dagen (vrijdag) nog steeds niks. Bij telefonische navraag bleek het niet voorradig, maar de mail hierover leek niet verstuurd. Er werd verteld da de levering op dinsdag zou worden bezorgd (na 6 dagen dus), maar de daadwerkelijke levering kwam onverwacht (al) op zaterdag, toen ik (dus) niet thuis was.

Verkeerde zending ontvangen

Niet het probleem bij de klant neerleggen op het moment dat er een verkeerd produkt geleverd wordt met jullie label. Heb mijn pakket nooit ontvangen en er wordt alleen maar moeilijk gedaan. Bestel al jaren bij jullie. Ben zelfs zo eerlijk geweest om het produkt dat ik had ontvangen naar post nl te brengen zodat degene zijn produkt wel zou krijgen aangezien er 2 labels op het produkt zaten. Echt slechte service, betaald en nog niets en geen oplossing

Goedkoop en snelle levering

Goedkoop en snelle levering

goede aanbieding

goede aanbieding, snelle levering

Bisonspoor 3002 E401

3605 LT Maarssen

Over Plein.nl

Op Plein.nl vind je alles op het gebied van dagelijkse verzorging van jezelf, je gezin, huisdier of het huishouden. Onze verschillende shops hebben een groot en uitgebreid aanbod met regelmatig scherpe aanbiedingen. Waarom zou je nog naar de winkel als je het de volgende dag krijgt thuisbezorgd? - Gratis verzending vanaf 35,- - Vandaag voor 23.59 besteld, morgen in huis