Heel fijn dat jullie Nivea zeeptabletten hebben

Heel fijn dat jullie Nivea zeeptabletten hebben , zijn bijna nergens meer te koop Heb er gelijk nog Nivea Handcreme Repair bij besteld en alles ook nog eens voor een hele mooie aanbieding , en dan ook nog gratis thuisbezorgd

Makkelijk te bestellen

Makkelijk te bestellen. Helaas nog niet mogen ontvangen.

Alles goed verzorgt en snel geleverd .

Alles goed verzorgt en snel geleverd .

dat als je wat besteld en terug wil...

dat als je wat besteld en terug wil sturen of ruilen kost dat veel moeite zonder retour ticket niemand nam het aan dus bellen en wachten op een mail met een antwoord nummer dus morgen op hoop van zege

Altijd fijn shoppen

Altijd fijn shoppen met geweldige aanbiedingen! Voldoende voorraad, nog nooit misgegrepen.

Scherpe prijzen maar ....

De afwaspoeder is scherp geprijsd en snel bezorgd. De verpakking was echter slecht. De doos was te groot waardoor de flessen heen wen weer schuiven. De dop van een fles was zodanig beschadigd, dat ik die moest vervangen. Gelukkig kon ik een dop van een oude fles gebruiken. Het gebruik van opvulmateriaal is toch niet teveel gevraagd of wel?

Netjes verpakt en snel gekregen.

Assortiment, goed product, netjes verpakt, snel gekregen.

De 5 navullingen van wasmiddel...

De 5 navullingen van wasmiddel marcelsgreensoao waren niet goed verpakt en stuk gegaan en leeggelopen. Het afhaalpunt heeft het beschadigde pakket terug moeten sturen

Een Oral B tandenborstel besteld

Een Oral B tandenborstel besteld. Hele fijne prijs. Makkelijk bestelproces en alle afspraken worden nagekomen. Een site die ik van harte kan aanbevelen.

Netjes een mail en prima op tijd...

Netjes een mail en prima op tijd geleverd top allemaal

Zeer snelle en correcte levering .

Zeer snelle en correcte levering . Vond de doos helaas echt veel te groot. Een paar zakjes met ragers had beter in een enveloppe verzonden konden worden. Zou veel karton besparen .

Het pakket kwam zwaar beschadigt aan

Het pakket kwam zwaar beschadigt aan en was ook niet meer compleet. Contact opgenomen met plein, foto�s gestuurd en dezelfde dag nog antwoord met de toezegging dat van de ontbrekende producten het aankoopbedrag wordt terug gestort. Een werkdag later stond het geld ook al op de rekening. Top!

Ik heb 4 sterren gegeven omdat ik nooit...

Ik heb 4 sterren gegeven omdat ik nooit 5 sterren geef, dus 4 is echt goed! De prijs is goed en de bestellingen worden altijd keurig op tijd afgeleverd.

Er is geen toelichting gegeven

Altijd snel en netjes geleverd

Altijd snel en netjes geleverd! Helemaal blij met de prijs van dit product, top!!

Er is geen toelichting gegeven

Snel geleverd, en netjes ingepakt.

De snelle levering en prima prijs

De snelle levering en prima prijs

Fijne en snelle service

Fijne en snelle service. Goede kwaliteit producten voor een fijne prijs!

De bestelling is zeer snel en correct...

De bestelling is zeer snel en correct afgehandeld

Snelle levering tegen een scherpe prijs.

Snelle levering tegen een scherpe prijs.

Contact en meldingen via mail ware goed

Contact en meldingen via mail waren goed. Helaas heeft PostNL tot op heden de bestelling nog niet geleverd ondanks een melding dat ze pakket in brievenbus hebben gedeponeerd.

Goede prijs, keurige verzending

Goede prijs! en snelle levering van de Dog Chews

Goedkoop en snel

Waspoeder besteld, stuk goedkoper dan in de winkel en binnen een dag geleverd!!!

Bisonspoor 3002 E401

3605 LT Maarssen

Over Plein.nl

Op Plein.nl vind je alles op het gebied van dagelijkse verzorging van jezelf, je gezin, huisdier of het huishouden. Onze verschillende shops hebben een groot en uitgebreid aanbod met regelmatig scherpe aanbiedingen. Waarom zou je nog naar de winkel als je het de volgende dag krijgt thuisbezorgd? - Gratis verzending vanaf 35,- - Vandaag voor 23.59 besteld, morgen in huis