Duidelijke website

Snel gevonden wat ik zocht Besteld, betaald en geleverd

Prima keuze uit artikelen

Prima keuze uit artikelen, deze worden tegen een acceptabele prijs aangeboden. De zending bleef een extra nachtje bij tante Pos liggen (vanwege de Sinterklaas drukte), maar werd toch vlot bezorgd.

Score is�8

Er is geen toelichting gegeven

Goed ontvangen snel geleverd

Goed ontvangen snel geleverd

Heel tevreden over Plein: veel keuze, nette prijs en snelle levering

Heel tevreden over Plein: veel keuze, nette prijs en snelle levering

Super fijne site

Super fijne site, je kan er van alles vinden Top! Blij met jullie. ????

Misverstand/ onduidelijkheid

36c60a7d576f7db190c7b01f4d84c6b 815226972859339921514126.plein.nl Transferentie 4nov.jl 8152269728593399

Score is�10

Er is geen toelichting gegeven

Hele fijne snelle bezorging

Hele fijne snelle bezorging, s avonds voer besteld en de volgende dag was het binnen. ! Ideaal

Mijn bestelling is 3 x uitgesteld voor...

Mijn bestelling is 3 x uitgesteld voor bezorging. Bij bestellen hadden ze alle produkten nog, maar bij het verzamelen van mijn produkten was niet alles meer op voorraad helaas. Mijn geld terug hadden ze snel gedaan. Maar als mijn bestelling meteen geregeld was had ik alles nog gehad. Ik zal dus niet meer snel iets bij Plein bestellen.

Voor het eerst een bestelling gedaan

Voor het eerst een bestelling gedaan. Volgende dag werd de bestelling al afgeleverd. Zal dus niet bij een eerste keer blijven.

Na een bestelling ergens anders waarbij...

Na een bestelling ergens anders waarbij ik ineens 7 dagen moest wachten de order geannuleerd en hier besteld, en zeer tevreden mooie prijs en snel geleverd!

De zin

De zin, de volgende dag in huis, is geen loze belofte. Het was de volgende dag in huis. Het was ook goed ingepakt. Bovendien was de prijs ook mijn voordeel.

Veel voordeel artikelen

Veel mooie aanbiedingen en snelle bezorging.

Top shop Plein snel en cor

Top shop Plein snel en correct

Snelle verzending

Snelle verzending Goede verpakking

Goede prijs

Goede prijs, snelle levering, top!

Mijn eerste ervaring met Plein

Mijn eerste ervaring met Plein, meteen een voltreffer, Bedankt

Tot nu toe is mijn bestelling nog...

Tot nu toe is mijn bestelling nog steeds niet geleverd

Zo snel in huis en keurig stevig...

Zo snel in huis en keurig stevig verpakt ! En de aanbieding was perfect veel goedkoper dan in de winkel

Verpakking kan beter

Snelle verzending, goede prijs-kwaliteitverhouding en interessante acties. Helaas is een product kapot aangekomen. Dit is waarschijnlijk tijdens het transport gebeurd. De wijze waarop mijn bestelling was verpakt heeft helaas niet kunnen voorkomen dat het product kapot is gegaan. Mijn tip: zorg dat kwetsbare producten goed worden verpakt als ze samen met zware, grote producten in een doos worden verstuurd.

Incomplete bestelling sheba portions kip

U heeft 7. Euro teruggestort op onze rekening van een totaal bedrag van 19.18 euro. een doosje cheba portions is geleverd en een stripje van 4 kattensnacks ad 1.79 of 2.79 euro. Smaak: truthahn. Enig idee wat u gaat doen aan het ontstane verschil? Met vriendelijke groet, Jolanda de boer

Heel goed bevallen.

Heel goed bevallen. Volgende dag al in huis. Heb goede ervaring met deze website.

Erg tevreden

De artikelen zijn makkelijk te bestellen en veelal de volgende dag bij mij binnen. Helemaal top!

Reageerden snel en vaardig op vertraging, maar heb helaas pakket nog niet ontvangen. Blijf contacten en hopen op goede resultaten!

Bisonspoor 3002 E401

3605 LT Maarssen

Over Plein.nl

Op Plein.nl vind je alles op het gebied van dagelijkse verzorging van jezelf, je gezin, huisdier of het huishouden. Onze verschillende shops hebben een groot en uitgebreid aanbod met regelmatig scherpe aanbiedingen. Waarom zou je nog naar de winkel als je het de volgende dag krijgt thuisbezorgd? - Gratis verzending vanaf 35,- - Vandaag voor 23.59 besteld, morgen in huis