Ik ben tevreden over het assortiment

Ik ben tevreden over het assortiment. Bepaalde aanbiedingen zijn goed. De website is klantvriendelijk. Betaling gaat goed en tot slot perfecte levering. Dus tevreden klant??

Alles prima in orde ,voor wat...

Alles prima in orde ,voor wat muggenzifterij??mijn gratis gekregen waszak is wat aan de kleine kant??

Supersnelle correcte levering!

Supersnelle correcte levering!

Heerlijk winkelen van alle markten...

Heerlijk winkelen van alle markten thuis. Wat het nog aantrekkelijker maakt zijn de scherpe prijzen en de snelle service.

Geen idee wat er aan de levertijd schort

Bij de bestelling werd aangegeven dat de levering de volgende dag zou plaatsvinden, maar uiteindelijk bleek de verzending 5 dagen later te zijn. Dan zou je denken dat je een of twee dagen later de bestelling in huis zou hebben (dus max. 7 dagen later). Inmiddels zijn we 10 dagen later en vandaag (zondag) gaat er sowieso niet geleverd worden, dus de leveringstijd zal minstens 11 dagen gaan worden.

Prima webshop met goede aanbiedingen! :)

Mijn bestelling is op 1 kiembrood na zorgvuldig uitgevoerd en ontvangen. Het ene kiembrood is ondanks dat ik het niet heb aangegeven de volgende werkdag gecrediteerd, waarvoor hartelijk dank. Snelle reactie en correctie als een keertje verkeerd gaat! Super. Een dikke pluim en graag tot de volgende keer! :)

Bestelling snel in huis

Bestelling snel in huis. Leuke aanbiedingen

Altyd leuke en mooie aanbiedingen en...

Altyd leuke en mooie aanbiedingen en lekker snel in huis Ik vind jullie top

Geweldig!

Bestelling de volgende dag al geleverd, in een woord geweldig!

Ik heb op 5 oktober een bestelling...

Ik heb op 5 oktober een bestelling geplaatst en het is nu 11 oktober en heb nog steeds niets ontvangen. Bij post nl hebben ze nog niets ontvangen dus is er ook geen bezorging mogelijk. Na contact met plein moet ik nog twee dagen wachten die zijn inmiddels al voorbij en nog steeds niks ontvangen. Dus weet niet wat er aan de hand is.

Alles klopt

Alles klopt

lekkage, niet goed verpakt

een shampoofles was opengegaan, alles zat onder de shampoo

Mooie prijs en snelle bezorging

Mooie prijs en snelle bezorging

Gemakkelijk en goed te bestellen

Gemakkelijk en goed te bestellen en betalen

Lekker vlot en duidelijk beschreven wat...

Lekker vlot en duidelijk beschreven wat men koopt. Uiteraard ook nog een goede prijs in mijn voordeel.

Snelle levering en vriendelijk geprijsd...

Snelle levering en vriendelijk geprijsd . Veel keus met wat je zoekt

Zeer te vreden

Snel en goed geleverd. Is in aan te raden om d aar een bestelling te platsen.

Heldere site

Heldere site, prima akties. Maar graag wel een verzendbrief in de doos doen. Die ontbrak dit keer (of ik heb niet alle dozen gehad)

goed geprijsd, snel verzonden, goede kwaliteit

Super lekker

Score is�10

Score is�8

Score is�10

Er is geen toelichting gegeven

Snelle levering en ook nog eens voor en...

Snelle levering en ook nog eens voor en mooie prijs. Top winkel

Bisonspoor 3002 E401

3605 LT Maarssen

Over Plein.nl

Op Plein.nl vind je alles op het gebied van dagelijkse verzorging van jezelf, je gezin, huisdier of het huishouden. Onze verschillende shops hebben een groot en uitgebreid aanbod met regelmatig scherpe aanbiedingen. Waarom zou je nog naar de winkel als je het de volgende dag krijgt thuisbezorgd? - Gratis verzending vanaf 35,- - Vandaag voor 23.59 besteld, morgen in huis