Zeer snelle levering en fijne prijs.

Zeer snelle levering en fijne prijs.

Goede prijs en snelle levering

Goede prijs en snelle levering

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering

Score is�10

Er is geen toelichting gegeven

Score is�10

Er is geen toelichting gegeven

Goede prijs en snel geleverd dus 5...

Goede prijs en snel geleverd dus 5 sterren verdiend!

Nette afhandeling

Nette afhandeling, fijn bestellen en redelijk op tijd bezorgd.

+ Makkelijk te bestellen

+ Makkelijk te bestellen. Snelle levering. - de doos mag een stuk kleiner voor deze bestelling.

De prijs was zeer goed.

De prijs was zeer goed.

Ruime keuze en snelle levering

Ruime keuze en snelle levering. Gemakkelijk afrekenen

Vandaag besteld voor 23.00 uur

Vandaag besteld voor 23.00 uur, morgen in huis. Bestelling overdag gedaan. Na bestelling wordt vermeld: bezorging vanaf morgen. Bezorging is steeds pas overmorgen. Verder is alles prima verlopen.

Keurig

Mijn ervaring met Plein.nl was erg positief. Het product dat ik zocht, was niet alleen scherp geprijsd, maar werd ook nog eens de volgende dag keurig geleverd. Heel tevreden!

De bestelling is niet aan de huisdeur...

De bestelling is niet aan de huisdeur (appartement op 5e etage) bezorgd. De bezorger heeft de bestelling voor de liftdeur op de begane grond gelegd. Bovendien werkt de website van TRUNKRS niet goed. Andere bezorgdienst inschakelen.

Snelle levering dat is prima alleen de...

Snelle levering dat is prima alleen de bezorging laat te wensen over.

Heb na een week mijn bestelling nog...

Heb na een week mijn bestelling nog niet ontvangen 20 kg hondenvoer Prins ?

Keurig netjes verpakt en optijd...

Keurig netjes verpakt en optijd geleverd.

snel bezorgd

snel bezorgd grote deal

Prima! We waren nog op vakantie en ik kon toch bestellen omdat ik kon kiezen wanneer de bestelling bezorgd zou worden. De bestelling zelf verliep heel vlot en ik werd goed ge�nformeerd betreft de bezorging.

Het is altijd prima gegaan met...

Het is altijd prima gegaan met bestellen, maar nu vind ik het waardeloos, ik kan ineens bij jullie niet meer achteraf betalen met Riverty. Heb gebeld naar Plein en kreeg een vaag verhaal van misschien heeft u nog onbetaalde rekeningen open staan , terwijl ik alles netjes binnen de termijn betaal! Niet leuk dus

Goede kortingsacties

Goede kortingsacties, snel geleverd, goed verpakt. Uitgebreid assortiment ook!

priiiiiiiiiiiiiiiiiiima.

Zeer vlotte levering en hele scherpe prijzen!

Fijne webshop en levert snel

Fijne webshop en levert snel

1x2plus 2 besteld .

1x2plus 2 besteld Krijg 1 potje Bel op daar wordt aangegeven dat we 4x hadden moeten bestellen terwijl er geen andere aanbieding was dan 2x2. Voel me opgelicht Vooral omdat we hebben gebeld en toezegging kregen dat ze ons de andere potjes zouden toesturen.

alles was keurig verpakt &geleverd

alles was keurig verpakt &geleverd . precies zoals verwacht..

Super handig

Super handig Dat je bestelling thuis gestuurd word en je er niet mee hoeft te slepen

Bisonspoor 3002 E401

3605 LT Maarssen

Over Plein.nl

Op Plein.nl vind je alles op het gebied van dagelijkse verzorging van jezelf, je gezin, huisdier of het huishouden. Onze verschillende shops hebben een groot en uitgebreid aanbod met regelmatig scherpe aanbiedingen. Waarom zou je nog naar de winkel als je het de volgende dag krijgt thuisbezorgd? - Gratis verzending vanaf 35,- - Vandaag voor 23.59 besteld, morgen in huis