Super handig

Super handig Dat je bestelling thuis gestuurd word en je er niet mee hoeft te slepen

Ging allemaal gesmeerd

Ging allemaal gesmeerd

Snelle levering van de produkten.

Snelle levering van de produkten. Heb het laten bezorgen bij een postnl kluis. Helaas bij ophalen was er een fles wasmiddel gescheurd in de doos. Dit gemeld bij de klanten service en heb mijn geld van die ene fles netjes teruggestort gekregen. Top service

Ik ben echt tevreden over aanbieding en...

Ik ben echt tevreden over aanbieding en bezorgen dank u wel plein.

Fijne website en prijs/kwaliteit is...

Fijne website en prijs/kwaliteit is goed. Bestel hier vaker.

Lekker snelle bezorging

Lekker snelle bezorging

Score is�10

Er is geen toelichting gegeven

De service is uitstekend.

De service is uitstekend. Wat problemen met het bezorgen van de bestelling. Het werd direct opgepakt en zeer prettig mail contact gehad met de klantenservice. TOP geholpen.

Snelle levering goede communicatie

Snelle levering goede communicatie

Plein had precies wat ik zocht

Plein had precies wat ik zocht, en ook nog voor een mooie prijs. Zeer snelle en nette levering. Een aanrader!

Gewoon prima geen opmerkingen en...

Gewoon prima geen opmerkingen en vierentwintig uur later in huis

Heel tevreden met Plein.nl

Heel tevreden met Plein.nl. Altijd snelle levering en tot op heden nog nooit problemen gehad. Helaas schommelen de prijzen nog al en is de korting ook niet altijd echt korting. Kwestie van vergelijken en goed in de gaten houden dan kan je tegen een goede prijs toch altijd wel het goede vinden.

perfect

goede kwaliteit

Product was makkelijk te vinden, betaling was geen probleem en vervolgens was het snel geleverd

Meerdere bestellingen gedaan in het...

Meerdere bestellingen gedaan in het verleden altijd goed en netjes op tijd op de hoogte gebracht. Fijne webshop kortom beveel hem aan

makkelijk bestellen

makkelijk bestellen, betalen en afleveren conform afspraak. Eigenlijk hele normale zaken, maar doordat er veel ellende op dat gebied is, valt Plein positief op: ga zo door

Elke bestelling snel en correct.

Een overzichtelijke site met een prima zoekprogramma en elke bestelling wordt steeds snel en correct afgehandeld.

Vlotte levering en goedkoop

De levering was stipt op tijd. De prijs was T.o.v de lokale bouwmarkt laag.

Altijd snelle levering

Altijd snelle levering. Mooi dat je ook avondlevering kan kiezen zodat bezorger niet komt als je er niet bent. Bestelling word netjes en goed verpakt. Zelfs kleine items zitten in een kleine doos of als het nog maar net bij een groot item pas ook netjes mee verpakt dan.

Mooie aanbieding

Ik koop vaker bij Plein omdat ze vaak aanbiedingen hebben van producten die wij gebruiken. Altijd snel geleverd en goed verpakt. Aanrader!

Very good price and fast delivery.

Very good price and fast delivery.

Makkelijk bestellen snel levering

Makkelijk bestellen snel levering En bevestiging

Betrouwbaar website

Er is geen toelichting gegeven

Top !

De prijs, de grote keus en de snelle levering zijn bepalend voor mijn keuze voor Plein !

Bestelling werd keurig op tijd bezorgd...

Bestelling werd keurig op tijd bezorgd volgens afspraak. Bestellen ging vlot en vrij makkelijk. En de korting beviel ons ook wel!

Bisonspoor 3002 E401

3605 LT Maarssen

Over Plein.nl

Op Plein.nl vind je alles op het gebied van dagelijkse verzorging van jezelf, je gezin, huisdier of het huishouden. Onze verschillende shops hebben een groot en uitgebreid aanbod met regelmatig scherpe aanbiedingen. Waarom zou je nog naar de winkel als je het de volgende dag krijgt thuisbezorgd? - Gratis verzending vanaf 35,- - Vandaag voor 23.59 besteld, morgen in huis