Bestelling werd keurig op tijd bezorgd...

Bestelling werd keurig op tijd bezorgd volgens afspraak. Bestellen ging vlot en vrij makkelijk. En de korting beviel ons ook wel!

Ik bestel met regelmaat kauw staven...

Ik bestel met regelmaat kauw staven voor de hond. Deze keer had ik ze de andere dag al in huis. De hond blij en wij blij ??!! Ik ben vooral blij met de altijd snelle levering.

Alles ging goed

Ik heb voor het eerst besteld en alles ging goed ben tevreden er mee

Mooie prijzen

Mooie prijzen en zeer uitgebreide assortiment

Een tevreden klant

Prima updates over de bestelling een juiste bezorging zoals het hoort een tevreden klant

Snelle levering, makkelijk om te bestellen. Gewoon tevreden. Goede samenwerking met Post NL, hoewel ik me realiseer dat die juist wel het sjouwwerk moeten doen

Super snelle verzending en een top...

Super snelle verzending en een top klantenservice! Dikke 10! Het is altijd een feest om het pakket uit te pakken met mijn kat en hondje (TikTok/Insta/FB: Leeuw & Uck).

Goede prijs

Goede prijs, bezorging duurde wat lang

Op website adverteren met vandaag...

Op website adverteren met vandaag besteld morgen geleverd. Bestelling doen van goederen op voorraad en dan toch pas 3 werkdagen later mijn bestelling ontvangen ? Klant dus niet erg serieus nemen dus. Mooie verhalen maar niet waar maken. Eerste en gelijk laatste bestelling bij Plein.

Redelijk snel geleverd

Redelijk snel geleverd

Mooie kortingen

Mooie kortingen, enorm snelle levering, alles top!

Beter indeling van de verschlllende...

Beter indeling van de verschillende artikelen

Snel en goed

Snel en goed

Fijn en hele snelle service en top!

Fijn en hele snelle service en top!

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering, en goede prijs kwaliteit verhouding

Score is�10

PRIMA!!

Duidelijke website, prijstechnisch oke, Snel bezorgd

Score is�10

Erg tevreden

Erg tevreden Tevreden over verzendtijd Tevreden over het aanbod, het inpakken van de artikelen en de klantenservice is ook uitstekend

Snelle levering en leuke aanbiedingen.

Snelle levering en leuke aanbiedingen.

1e leer bij Plein

1e leer bij Plein. Scherpe prijs. Levering volgende dag!. Gratis koper bescherming...geen reden om NIET te winkelen bij Plein in de toekomst

Super snel geregeld

Super snel geregeld. Keurig verpakt en keurige communicatie en aankomst met bevestiging.

Score is�8

Tandpasta besteld

Tandpasta besteld. Bestellen simpel. Gratis versturen bij een laag bedrag . Alles keurig op tijd. Of te wel niets op aan te merken.

Goede prijs

Goede prijs. En supersnelle levering

Bisonspoor 3002 E401

3605 LT Maarssen

Over Plein.nl

Op Plein.nl vind je alles op het gebied van dagelijkse verzorging van jezelf, je gezin, huisdier of het huishouden. Onze verschillende shops hebben een groot en uitgebreid aanbod met regelmatig scherpe aanbiedingen. Waarom zou je nog naar de winkel als je het de volgende dag krijgt thuisbezorgd? - Gratis verzending vanaf 35,- - Vandaag voor 23.59 besteld, morgen in huis