Super tevreden

Ik heb al heel wat artikelen hier besteld. Ben nog nooit teleurgesteld geworden. Dus als ik iets nodig heb van Plein, dan ga ik daar naartoe. Prijs is ook dik in orde voor de geleverde artikelen. Dus kortom super tevreden.

Een aanrader!

Op een dinsdagochtend besluit de mondhygi�niste dat die elektrische tandenborstel er nu echt moet komen. Eind van een dure maand denk je dan.... En dan ga je s prijzen vergelijken en kom je bij Plein uit. Hele scherpe prijze, een enorm assortiment, wat een super site! Gelijk besteld en de volgende dag al binnen. Duidelijke mails, goede info over de verzending! Een aanrader!

Alles werd snel geleverd.

Alles werd snel geleverd.

Snelle levering en makkelijk te...

Snelle levering en makkelijk te bestellen.

Het contact met de klantenservice was...

Het contact met de klantenservice was goed en prettig. Snel duidelijke en vriendelijke uitleg en toelichting ontvangen.

snel op de website kunnen kiezen en de...

snel op de website kunnen kiezen en de verdere afhandeling zoals betalen en aflevering is uitstekend en snelle bezorging.

Bestellen en betalen zijn makkelijk

Bestellen en betalen zijn makkelijk, simpel en duidelijk. Levering en levertijd volgens afspraak.

Snelle levering en kwaliteits worsten!

Snel geleverd ,honden zijn er gek op. Kwaliteit wat inhoud betreft !

Eindelijk de goede pillen voor bij maagzuur gevonden, prijs ligt veel lager dan in de winkels. Maandag besteld, dinsdag in huis. Super service

Goede service. Vandaag bestellen, de volgende dag in huis.

Snelle levering. Alles compleet en in goede staat

Grappig dat ik na een week van...

Grappig dat ik na een week van bestellen een mail krijg over of mijn bestelling bevalt en of ik tevreden ben over Plein Nou ik zou zeggen � ik heb nog geen bestelling binnen ?? en bij mijn post nl app is er nog geen tijdstip bekend en dat staat er ook al Een week ?? dus ben heel benieuwd naar mijn bestelling Plein ??

Mooie producten en snelle levering!

Mooie producten en snelle levering!

Super bedrijf!!!

Het plein weet precies hoe het moet zijn!! Elke keer als ik bestel is het de volgende dag al in huis! Ze houden zich aan de afspraak! Super bedrijf!!

Ik heb mijn pakket na een week nog...

Ik heb mijn pakket na een week nog steeds niet ontvangen..

De snelle levering

De snelle levering, de ene dag besteld en de volgende dag al geleverd, top !

Perfecte levering

Perfecte levering. Goed verpakt en ook snel geleverd. Echt een aanrader.

Precies zoals het moet en je als klant...

Precies zoals het moet en je als klant mag verwachten. Geen enkel punt kritiek. Een voorbeeld voor andere (web)winkels: zeggen wat je doet en doen wat je zegt.

Groot assortiment

Groot assortiment Mooie prijzen Degelijke verpakking Snelle bezorging

Vriendelijk, snelle en goede service!

Vriendelijk en goede service. Helaas was er een handsoap leeggelopen tijdens de levering. Na een mailtje, kreeg ik gelijk mijn geld terug. Top!

Top bedrijf snelle levering goede...

Top bedrijf snelle levering goede prijzen.

Makkelijke site

Makkelijke site. Er is heel veel te koop. En ook nog een stuk goedkoper. Ook de verpakking is prima. Hier is over nagedacht. Alles is karton. Goed bezig. En de afthershave was weer prima. Mijn man weer blij.

Service op maat.

Bestelde artikelen goed verpakt. Volgens afspraak geleverd. Goede service Blije klant

Snelle bezorging

Snelle bezorging, goed verpakt!

zeer tevreden ,snelle levering en...

zeer tevreden ,snelle levering en vriendelijke klantenservice. had nog niet van deze site gehoord of gelezen, dus aangenaam verrast ,

Bisonspoor 3002 E401

3605 LT Maarssen

Over Plein.nl

Op Plein.nl vind je alles op het gebied van dagelijkse verzorging van jezelf, je gezin, huisdier of het huishouden. Onze verschillende shops hebben een groot en uitgebreid aanbod met regelmatig scherpe aanbiedingen. Waarom zou je nog naar de winkel als je het de volgende dag krijgt thuisbezorgd? - Gratis verzending vanaf 35,- - Vandaag voor 23.59 besteld, morgen in huis