Gezonde tandpasta zonder fluor met korting

Heb Weleda en Himalya tandpasta met korting besteld. Gekozen voor de avondbezorging, en snel geleverd !

Snelle service en het klopt altijd met...

Snelle service en het klopt altijd met wat ik bestel

Slechte verpakking

Ik had vaatwaspoeder besteld, maar dit was niet kundig ingepakt. Een fles was opengegaan en het poeder lag verspreid door de hele doos. Erg slordig, je mag meer professionaliteit verwachten.

Plein heeft altijd de juiste aanbieding...

Plein heeft altijd de juiste aanbieding voor mij. Het is altijd goed geregeld, nooit problemen en altijd de volgende dag bezorgd. Kan menig webshop een voorbeeld aan nemen!

Vaste klant inmiddels

Vaste klant inmiddels maandelijks bestel ik hier dus zegt wel genoeg denk ik.

Score is�8

Snelle levering.

Makkelijk te bestellen, ruime keus en een hele snelle levering. Gewoon een topbedrijf.

Uitstekende service en kwaliteit van Plein

Ik koop al jaren bij Plein vanwege de vele aanbiedingen, waar ik per mail van op de hoogte wordt gebracht. Echt fijne shop om te kopen.

makkelijk besteld en voordelig...

Heel makkelijk besteld en zo voordelig het Kellogs ontbijt voor mijn zoon ingeslagen. Top.

De artikelen zijn prima

De artikelen zijn prima, maar plak een tape over de doppen van de shampoo flacons van Marcel s Greensoap! Die gaan n.l. gauw open.

Snel geleverd, goed verpakt en voordelige aankopen. Aanrader.

snelle levering merkartikelen

merk artikelen besteld en de volgende dag in huis

Score is�10

Er is geen toelichting gegeven

snelle en goede service en goede...

snelle en goede service en goede prijsverhouding

Prima poduct

Prima poduct, goede prijs. Alleen de firma die het bezorgd doet dat alleen tussen 17:00 en 22:00 uur. Aangezien dit voor ons bedrijf was en wij om 17:00 uur sluiten moest ik het uiteindelijk naar ons thuisadres sturen. Dit is niet praktisch.

Snel geleverd. Alles klopt.

Super snelle levering!

Super snelle levering!

Ruim assortiment, snelle levering.

Ruim assortiment. Ook de prijzen liggen veel lager als in de winkels. En, een snelle levering. Sinds ik deze website heb ontdekt bestel ik mijn benodigdheden via deze website. Toch een beetje op de kleintjes letten.

Makkelijk om bestelling te plaatsen

Makkelijk om bestelling te plaatsen, altijd netjes de volgende dag al geleverd. En zijn prima bereikbaar als er contact nodig is, zijn ook makkelijk in oplossen van problemen.

Ik ben tevreden over de keren hoe mijn...

Ik ben tevreden over de keren hoe mijn bestelling is bezorgd is maar de laatste keer niet. Want daar wacht ik nog op dat licht niet aan jullie maar die het had moeten bezorgen. Maar het onderzoek loopt nog dus ik wacht maar af. Maar voor de rest ben ik te vreden met het product.

Klantenservice top.

Was iets fout gegaan bij de bestelling, maar ben keurig en snel geholpen. Super goede klantenservice. Fijn dat je ook kan bellen en dan vlug een vriendelijke medewerker aan de lijn krijgt. Ik ga zeker nog weer eens bestellen bij Plein.nl

Het gemak hoe ik bestel bij PLEIN geeft...

Het gemak hoe ik bestel bij PLEIN geeft mij veel plezier.

Score is�10

Tot site

Super snelle levering. Geen poespas site alles duidelijk vermeld.

Goed gegaan

Goed gegaan . Bestelling goed ontvangen.

Bisonspoor 3002 E401

3605 LT Maarssen

Over Plein.nl

Op Plein.nl vind je alles op het gebied van dagelijkse verzorging van jezelf, je gezin, huisdier of het huishouden. Onze verschillende shops hebben een groot en uitgebreid aanbod met regelmatig scherpe aanbiedingen. Waarom zou je nog naar de winkel als je het de volgende dag krijgt thuisbezorgd? - Gratis verzending vanaf 35,- - Vandaag voor 23.59 besteld, morgen in huis