Aantrekkelijke prijzen en een hele...

Aantrekkelijke prijzen en een hele goede klantenservice Mariella

Snel en goede levering

Snel en goede levering

Score is�10

Er is geen toelichting gegeven

Lekker snel en goed geregeld

Lekker snel en goed geregeld

Zoals altijd weer tevreden!!

Zoals altijd weer tevreden. Snelle verzending, juiste informatie. En goede aanbiedingen!! Ik bestel hier regelmatig en blijf dit zeker doen. Ga zo door!!

alles oke,ben dik tevreden,dank u

alles oke,ben dik tevreden,dank u

In eerste instantie was ik niet zo...

In eerste instantie was ik niet zo enthousiast over het afsturen van mijn bestelling. Nadat ik belde zou het nog dezelfde dag afgestuurd worden. Ook dat was niet zo. Na een week is mijn bestelling toch door jullie verzonden. Jammer dat ik moest bellen, en dat het nog pas later werd verzonden. Dit ben ik niet gewend.

Een unieke ervaring

Een unieke ervaring! Het product was wat we besteld hebben, was redelijk geprijsd en kwam op tijd. Dat zie je niet zo vaak meer tegenwoordig! Ga zo door!

Snelle levering, prima producten

Dit was mijn tweede keer dat ik een bestelling deed...

Dit was mijn tweede keer dat ik een bestelling heb gedaan. Na eerst de prijzen te hebben vergeleken voor een groter aantal van een product op internet, wist ik dat Plein de goedkoopste was, zonder bezorgkosten en top snel geleverd.

Buitenaf ook thuis bezorgd

Buitenaf ook thuis bezorgd. In de app besteld ook nog gratis levering. Ideaal voor mij.

Good prices reliable service

Good prices reliable service

Wat verkeerd besteld makkelijk terug...

Wat verkeerd besteld makkelijk terug gestuurd ging allemaal snel Opnieuw besteld volgende dag weer bezorgd Top geregeld

Op 23 juli heb ik een bestelling...

Op 23 juli heb ik een bestelling geplaatst en betaald. ordernummer 20799985 Op 26 juli gemaild datbik nog niets ontvangen had. Tot op heden29!juli nog steeds niks ontvangen (ook geen berichtje van de klantenservice) Graag een reactie van u. Verbrugge, Arnhem.

Haha er stond levertijd 2 dagen en ik...

Haha er stond levertijd 2 dagen en ik had mijn pakket de volgende dag al binnen, netjes verpakt zonder extra plastic. Ik had al vaker wat besteld en nog nooit een probleem gehad dus ga zo door

Netjes verpakt

Netjes verpakt

Het is heel makkelijk bestellen

Het is heel makkelijk bestellen en alles wordt keurig thuisbezorgd

Zoals altijd zeer tevreden

Zoals altijd zeer tevreden, daarom heb ik jullie adres ook al verder gegeven. Producten komen snel goed verpakt.

Goede ervaring vlotte levering .er ging...

Goede ervaring vlotte levering .er ging iets mis maar na mijn mailtje vlot en prima afgehandeld

Site is duidelijk

Site is duidelijk, bezorging was de volgende dag er al. Super snel en netjes verpakt

Prijs, Levering en product zeer tevreden over!

Prijs, Levering en product zeer tevreden over!

ik bestel vaak via plein en ben altijd...

ik bestel vaak via plein en ben altijd tevreden. Bij mijn vorige bestelling was ik wel teleurgesteld. Ik had Amondo besteld voor mijn familie in Suriname maar ik kreeg de bestelling van iemand anders, doos met vitaminen. Ik was wel een beetje teleurgesteld maar werd netjes behandeld door plein. Ik moest een formulier invullen en ze gaan onderzoeken waar mijn bestellng heen is gegaan. Omdat de bestelling niet goed was gegaan betekent het niet dat ik niet meer via plein ga bestellen. Ik ben erg tevreden en zal zeker weer een bestelling plaatsen.

Producten voor een betaalbare prijs.

Producten voor een betaalbare prijs.

Een eerste keer besteld bij Plein

Een eerste keer besteld bij Plein en de ervaring was heel positief. Heldere website, duidelijk informatie en af en toe leuke aanbiedingen. Snel en correct geleverd ook.

Score is�10

Er is geen toelichting gegeven

Bisonspoor 3002 E401

3605 LT Maarssen

Over Plein.nl

Op Plein.nl vind je alles op het gebied van dagelijkse verzorging van jezelf, je gezin, huisdier of het huishouden. Onze verschillende shops hebben een groot en uitgebreid aanbod met regelmatig scherpe aanbiedingen. Waarom zou je nog naar de winkel als je het de volgende dag krijgt thuisbezorgd? - Gratis verzending vanaf 35,- - Vandaag voor 23.59 besteld, morgen in huis