Mooie acties, superprijzen en razendsnel in huis. Top!

Regelmatig prima aanbiedingen

Regelmatig prima aanbiedingen, snel bezorgd. Onlangs een pak wasmiddel beschadigd, gedeeltelijk leeggelopen, ik kreeg het bedrag van het volledige pak teruggestort.

Super snelle levering

Super snelle levering

fijn om grote flessen/flacons te kopen

fijn om grote flessen/flacons te kopen, omdat het toch voordeliger is. De grootte is namelijk niet in de winkel te krijgen. Ook heb ik voor het eerst ecoverprodukten kunnen scoren.

Goede prijzen en snelle levering

Goede prijzen en snelle levering. Maar ik heb 2 verbeterpunten nl als ik shampoo of iets dergelijk bestel is het al 2x voorgekomen dat ik lekkage had omdat alles los in een te grote doos zit. En als ik 40 zakjes nat kattenvoer bestel zit er zon grote doos om dat hij niet in de pakketkast past en brengt post.nl het pakket naar een veel verder gelegen post.nl punt in een ander dorp dus die bestel ik niet meer helaas??

snel leveren

snel leveren,en goede kwaliteit

Fijne online shop met veel aanbod en...

Fijne online shop met veel aanbod en vaak leuke acties. Helaas had ik dit keer biologisch katoenen maandverband gekocht en deze geurde erg sterk. Mijn tip is, om deze producten niet bij andere geurende producten te zetten in het magazijn. De klantenservice is altijd vriendelijk en behulpzaam.

Makkelijk bestellen en super snel...

Makkelijk bestellen en super snel geleverd.

Bestelling werd juist en op tijd...

Bestelling werd juist en op tijd geleverd

Het was er de volgende dag en kon...

Het was er de volgende dag en kon opgehaald bij een postpunt, dus we hoefden niet thuis te blijven. Het artikel bevalt ook nog eens goed

Snel en goed geleverd

Snel en goed geleverd

alles goed geregeld

alles goed geregeld

Product in goede staat en mooi op tijd...

Product in goede staat en mooi op tijd afgeleverd. Zeer netjes ingepakt en product voelde en zat perfect

Fijne winkel

Fijne winkel. Koop er graag.

Prima levering

Prima levering, goede service en een prima prijs en goed te volgen via track en trace

Goede Snelle Service.

De bestelling was vrij snel en correct geleverd. Ik ben zeer tevreden over de service.

Breed assortiment vele kortingen

Ontzettend tevreden, een breed assorti20778154ment veel korting en de mogelijkheid binnen 14 dagen te betalen wat ontzettend handig is in moeilijke maanden

Goedkoop en snelle levering

Goedkoop en snelle levering

Snelle levering, netjes verpakt, geweldige deals.

Uitstekende respons op bestellingen

Uitstekende respons op bestellingen. Dat betekent een snelle en betrouwbare leveringen.

Zeer tevreden,goede levering..

Zeer tevreden,goede levering..

Goede aanbiedingen

Goede aanbiedingen, makkelijke website. Veel is op voorraad waar andere drogisterijen vaak uitverkocht zijn. De bezorging is altijd super snel, de volgende dag in huis in een stevige doos (die door de kat nog als mandje gebruikt wordt voordat de doos wordt gerecycled)

Zo snel als dat de bestelling geplaatst...

Zo snel als dat de bestelling geplaatst was zo snel is hij geleverd, topservice!

Pakket geleverd voor de deur

Pakket geleverd voor de deur , ik was niet thuis. Verkeerde maat luiers ontvangen. Ga wel naar de lokale winkel.

Bisonspoor 3002 E401

3605 LT Maarssen

Over Plein.nl

Op Plein.nl vind je alles op het gebied van dagelijkse verzorging van jezelf, je gezin, huisdier of het huishouden. Onze verschillende shops hebben een groot en uitgebreid aanbod met regelmatig scherpe aanbiedingen. Waarom zou je nog naar de winkel als je het de volgende dag krijgt thuisbezorgd? - Gratis verzending vanaf 35,- - Vandaag voor 23.59 besteld, morgen in huis