Score is�10

Er is geen toelichting gegeven

Plein heeft voor mij het meest uitgebreide assortiment van mijn lievelingsschoonmaakmerk.!

Plein heeft voor mij het meest uitgebreide assortiment van mijn favoriete wasmiddel Seepje en andere producten van dit Eco merk. Ik hoef dan niet veel moeite meer te doen om dit product bij verschillende supers of websites bij elkaar te sprokkelen. Het is ook de reden dat ik dit schone product nogmaals bij Plein besteld heb. En wat nog leuker was, is dat ik een extra terugkomst korting ontving naast de kortingen die Plein al aanbied. Dat is pas voordelig shoppen.!

snelle levering en altijd alles in...

snelle levering en altijd alles in orde. 1x een lekkende fles en ook dat was netjes opgelost.

Altijd perfect op tijd geleverd

Altijd perfect op tijd geleverd. Ook prima (goedkopere) prijzen dan elders. Wordt in stevige verpakking geleverd. Top bedrijf.

Altijd goed en snel in huis

Altijd goed en snel in huis

Levering zelf eerder dan verwacht.

Levering zelf eerder dan verwacht.

Fijne website en snelle levering!

Fijne website, goed aanbod en snelle levering! Jammer van die verzendkosten. De bestelde artikelen waren precies zoals op de website vermeld en voldeden dus aan de verwachting. De artikelen (helaas wel in 2 delen) kwamen keurig verpakt binnen.

Snelle levering Scherpe prijs

Makkelijk,duidelijk en snel

Makkelijk,duidelijk en snel

Mooie prijzen en een overzichtelijke...

Mooie prijzen en een overzichtelijke site.

Goede aanbiedingen.

Lage prijzen, goede service.

Pakket was keurig verpakt en op tijd...

Pakket was keurig verpakt en op tijd bezorgd mijn complimenten hier voor mvgr J.van Zuidam

Van de navulling handzeep was 1...

Van de navulling handzeep was 1 verpakking niet goed dicht Dus na opening doos had ik meteen handzeep aan mijn handen

Ik dacht dat je haarverf besteld...

Ik dacht dat je haarverf besteld automatisch 1+1 gratis kreeg omdat het erop stond dus slecht aangegeven heb er dus maar 1 besteld in de veronderstelling dat ik er 2 zou krijgen dus duur ingekocht

RVS drinkfles hond

RVS drinkfles hond. Mooie kleuren en werkt goed. Blij mee en de hond ook

Glazen potjes waren goed ingepakt.

Glazen potjes waren goed ingepakt.

Betrouwbaar en super snelle levering!

Je ontvangt wat je hebt besteld. Super snelle levering!! Heel fijn.

Mijn bestelling nog steeds niet...

Mijn bestelling nog steeds niet ontvangen Dus moeilijk om een goeie beoordeling te geven

Zodra er bv pompjes met ha dzeep worden...

Zodra er bv pompjes met ha dzeep worden opgestuurd of de doppen er ook goed omgedraaid zitten. Nu was er 1 die minimaal gelekt had.

Producten prima maar..

Producten prima, levering snel. Helaas zaten niet alle dopjes goed op de flessen. 3 Van de 16 flessen waren deels leeg gelopen en veroorzaakten een boel troep in het pakket. Ben nog in communicatie met jullie hierover. Jullie eerste reactie was heel prettig, na mijn reactie hierop nog niets gehoord.

Netjes verpakt.en snelgeleverd voor een...

Netjes verpakt.en snelgeleverd voor een mooie prijs

Product goed en goed verpakt

Product goed en goed verpakt

mijn bestelling die ik al betaald heb

mijn bestelling die ik al betaald heb, heb ik nog steeds niet ontvangen een foto bij voegen van iets wat ik nog niet heb is knap lastig.

Makkelijk te bestellen

Makkelijk te bestellen, sortiment op voorraad en snel geleverd.

Snel en netjes bezorgd.

Snel en netjes bezorgd. Verbetering zou voor de Rodi worsten kleinere dozen dan grote doos met veel plastic kussens erin.

Bisonspoor 3002 E401

3605 LT Maarssen

Over Plein.nl

Op Plein.nl vind je alles op het gebied van dagelijkse verzorging van jezelf, je gezin, huisdier of het huishouden. Onze verschillende shops hebben een groot en uitgebreid aanbod met regelmatig scherpe aanbiedingen. Waarom zou je nog naar de winkel als je het de volgende dag krijgt thuisbezorgd? - Gratis verzending vanaf 35,- - Vandaag voor 23.59 besteld, morgen in huis