Goede aanbiedingen

Goede aanbiedingen, snelle bezorging. Maar het allerbeste is de klantenservice die heel snel reageert en een tip service biedt. Ik heb al vaker gekocht en gaat dit ook blijven doen

Ik vind het fijn dat er er aanbiedingen...

Ik vind het fijn dat er er aanbiedingen zijn en dat de levering heel snel is.

Fijne en overzichtelijke service !

Fijne en overzichtelijke service !

Score is�10

Er is geen toelichting gegeven

Groot assortiment tegen concurrerende...

Groot assortiment tegen concurrerende prijzen. Na bestelling zeer snelle levering. Alvorens huishoudelijke artikelen te bestellen eerst bij Plein.nl kijken!!

Gemakkelijke website

Gemakkelijke website, overzichtelijk. Snelle levering Vooral zo doorgaan :-)

Omdat Plein de spullen heeft gestuurd...

Omdat Plein de spullen heeft gestuurd via Post NL, En wij IK dus met hen, dat ze zouden leveren, op een bepaalde tijd ook nog. ik heb netjes verzendkosten betaald, en wat bleek, krijg een bericht van Post NL dat ze niet op die dag konden leveren, ik moest een andere datum opgeven, en al ik het sneller wil hebben. Moet ik extra betalen, dat is niet leuk voor de klanten van Plein.

Gemak van bestellen

Gemak van bestellen, snelheid qua levering was supersnel. Goed en netjes verpakt

Snel bezorgd

s Avonds laat wat speeltjes besteld...

s Avonds laat wat speeltjes besteld voor mijn labradorpup Max. Keurig de volgende dag in huis. Netjes verpakt en gunstig geprijsd. Tot nu toe goede ervaringen met Plein.nl

Hele goede ervaring, snelle levering!

Hele goede ervaring. Al redelijk vaak een bestelling gedaan en altijd naar volle tevredenheid! Snelle levering, veel producten. Heb al weer een bestelling gedaan. ??

Gebruik gemaakt van flinke korting 1+1

Gebruik gemaakt van flinke korting 1+1

Snelle bezoeging

Snelle bezoeging, alles perfect

Scherpe prijzen en snelle bezorging

Scherpe prijs voor het product dat ik zocht dus gelijk besteld. Snelle en vriendelijke bezorging.

Vorige week wasmiddel besteld

Vorige week wasmiddel besteld, vrijdag zou het bezorgd worden helaas nooit gekregen

Gewoon via de website bestellen en de...

Gewoon via de website bestellen en de volgende dag al in huis .

Snel bezorgd

Snel bezorgd! Ben tevreden met de product en aanbiedingen

Top site

Goeie site, gemakkelijk dingen kunnen vinden snel levering, en goed verpakt

Beste Webshop en goedkoopste aanbiedingen een cijfer 10 !

Top bedrijf goede kwaliteit alles bij de hand en ook bestelingen snel geleverd bij Kruidvat duurt minst 2 dagen. En erg tevreden met Plein prijzen zijn goed en artikelen best perfect dus een dikke 10 !

Prima webwinkel alles wat ik zoek voor...

Prima webwinkel alles wat ik zoek voor me huisdieren

Leveren duurt erg lang en vreselijk...

Leveren duurt erg lang en vreselijk grote dozen ..en verpakking product bij beide kapot ..geeft te denken .

Wow!

Goedkoper en snel in huis. Bij voedingssupplimenten staat een goede en duidelijke beschrijving.

hondenbrokken 12 kilo

Smiddags hondenbrokken besteld volgende ochtend al geleverd in een goede stevige doos echt keurig

Makkelijk en snel

Makkelijk en snel

Bisonspoor 3002 E401

3605 LT Maarssen

Over Plein.nl

Op Plein.nl vind je alles op het gebied van dagelijkse verzorging van jezelf, je gezin, huisdier of het huishouden. Onze verschillende shops hebben een groot en uitgebreid aanbod met regelmatig scherpe aanbiedingen. Waarom zou je nog naar de winkel als je het de volgende dag krijgt thuisbezorgd? - Gratis verzending vanaf 35,- - Vandaag voor 23.59 besteld, morgen in huis