Bij een eerdere bestelling was er van...

Bij een eerdere bestelling was er van alles mis gegaan bij het verzenden en ondanks dat de four niet bij plein lag hebben ze me keurig geholpen en een nieuw product verstuurd. Heel netjes ! Had al goede ervaringen en dit gebaar waardeer ik enorm ! Aanrader !

De klantenservice ice is naar behoren

De klantenservice ice is naar behoren. Ik wordt kundig ge�nformeerd en geadviseerd. De ruime voldoende zou zeker (gaan) gelden wanneer de prijzen (nog meer) klantvriendelijk zouden worden geprijsd!

Snel en goed!

Hele goede, snelle levering met scherpe prijzen, goedkoper dan in de winkel met mooie producten! Top, helemaal blij mee!

Post nl

Is nog niks geleverd. Komt niet door plein. Nl. Maar door postnl. Bericht gekregen van postnl. Dat alles is gaan lekken. Is door postnl weer retour gezonden. Dus ben nu aan het wachten. Voor nw pakket van podt nl

Goedkoper dan elders en snelle levering

Bij het bestellen van supplementen was duidelijk wat de voorraad was. Bestelling was de volgende dag al geleverd. Daarnaast waren de supplementen goedkoper dan via een andere leverancier. Super tevreden.

Score is�8

Er is geen toelichting gegeven

Zoals staat vermeld vandaag besteld...

Zoals staat vermeld vandaag besteld morgen in huis Alles naar wens via e-mail op dehoogte gehouden bezorgd tijd Perfect Heel tevreden We bestellen weer volgende keer bij Plein

Makkelijk bestellen en snelle levering

Makkelijk bestellen en snelle levering

lekker snel geleverd door een bedrijf...

lekker snel geleverd door een bedrijf dat doet wat het moet doen.

Grote keuze

Groot assortimenet, op vele artiekelen hoge kortingen en zeer snel geleverd.

Makkelijk besteld en snel bezorgd

Makkelijk besteld en snel bezorgd. Alles altijd op voorraad en lage grens voor gratis bezorging. Van wat lekkers voor onze hond tot koolhydraat arme koekjes voor mij.

Klantvriendelijke en snelle respons op...

Klantvriendelijke en snelle respons op vraag zoekgeraakte pakketten, ook op zaterdag.

Snel en duidelijk geleverd

Super.

Alles ging gemakkelijk en snel.

Optijd bezorgd

Optijd bezorgd

Snelle levering, goede keuze bezorgtijden/-opties; geweldige verpakking zeg.

Makkelijk bestellen bij Plein.

Makkelijk bestellen bij Plein.

Snelle bezorging

Snelle bezorging, goede kwaliteit, prijzen zijn prima.

PERFECKTE BESTELLING EN CORRECTE...

PERFECKTE BESTELLING EN CORRECTE LEVERING.

mooi aanbod van diverse producten met...

mooi aanbod van diverse producten met interessante kortringen. Vlotte levering van de bestelling.

Score is�8

Bisonspoor 3002 E401

3605 LT Maarssen

Over Plein.nl

Op Plein.nl vind je alles op het gebied van dagelijkse verzorging van jezelf, je gezin, huisdier of het huishouden. Onze verschillende shops hebben een groot en uitgebreid aanbod met regelmatig scherpe aanbiedingen. Waarom zou je nog naar de winkel als je het de volgende dag krijgt thuisbezorgd? - Gratis verzending vanaf 35,- - Vandaag voor 23.59 besteld, morgen in huis