goed en goedkoop

ze hebben altijd goede aanbiedingen

Excellent service

Products came so quick and excellent value for money.

Alles zoals verwacht.

Zeer tevreden met zowel levering als artikel.

teleurstellend

Ik bestel 15 (vrij prijzige) proteïne repen. Bij ontvangst blijken de repen minder dan 2 weken houdbaar te zijn. Klantenservice reageert nauwelijks. Slechte afhandeling.

Zeer snel en perfect

Handelen dingen snel af. Had 1 apparaat teveel besteld en na contact correct restitutie ontvangen. Een 10 waard.

Snelle levering goede prijs

Makkelijk te bestellen, goede prijs, snelle levering.

Netjes afgeleverd volgens afspraak

De bestelling is snel en correct geleverd door eenvriendelijke bezorger.

Dat viel tegen

Ol de website stond een aktie 2 + 2gratis. Dat heb ik besteld maar helaas bevatte mijn pakket (wel supersnel geleverd) maar 1 potje. De advertentie was op zijn zachts gezegd erg misleidend

Super service

Scherp geprijsd en volgende dag in huis

top ervaring

Mijn ervaring bij Plein is top, goede prijs kwaliteit verhouding. Snelle levering

Positive

Als ik onverwacht iets nodig heb, ga ik meestal naar mijn Plein.nl-app en dan zijn er toevallig aanbiedingen voor de artikelen die ik normaal gesproken koop.

Onervaren medewerkers. Plein ondermaats

Komen afapraken niet na. De problematiek binnen de organisatie schuiven ze af op het transportbedrijf terwijl pakketje niet eens afgegeven is. 5 dagen later noks ontvangen direct geld terug laten storten via credit card. Betaal hier niet met ideal de kans dat deze webshop niks verzend is groot aanwezig in,dat geval kan je chargeback uitvoeren vis je creditcard maatschappij. Niet aan te raden. Was jaren klant toen ook met uwplein wat tevens fijne webshop was maar dut slaat nergens op. Medewerkers die allemaal excuses zoeken om in plaats problemen op te loasen deze af te schuiven. Ik heb gelukkig een concurent gevonden die stuk goedkoper is en zelfde dag verdruurd zonder valse misleidende uitingen Ordernummer: 25046366

Vit C veel duurder dan elders

Goed verpakt en op tijd in huis. Jammer genoeg kwam ik er te laat achter dat de Vit C niet 1 plus 1 gratis was wat ik wel dacht gelezen te hebben. De prijs was daardoor fors duurder dan ergens anders..

Goed en snel bezorgd

Correct en betrouwbaar

Kwaliteit en goede prijs

Een goede Orel B tandenborstel

Bizar goed!

Mijn levering werd dezelfde dag nog gebracht! Ik bedankte de bezorger dan ook hartelijk, zó fijn zèg.

Slecht

Plein heeft hey verkeerde product gestuurd en verwacht nu van mij dat ik het terug stuur een foto maak van het verzendbewijs en als ze dat binnen hebben ontvang ik het juiste product. Dat is de omgekeerde wereld. De fout ligt bij hen en zoals een goede leverancier zou doen zou hij de juiste zending alsnog sturen en verwacht geen enkele actie van de klant. Telefonisch niet bereikbaar en contact alleen via de mail na 2 werkdagen elke keer. Kortom waardeloos

Zeer snel in huis, makkelijke site, word vervolgd.

Tevreden

Het ging allemaal goed, op tijd werd het bezorgd en goed verpakt.

Snelle levering na de bestelling. Prima prijsverhouding.

Goed product voor een zeer gunstige prijs

Fantastisch werkende Oral b tandpasta voor een fantastische prijs.

Alles correct!

Zowel de site, informatie over de levering, bezorging, producten, alles was correct volgens afspraak.

Snelle levering van de producten, goede reclames.

Levering van reclameproducten werden volgens afspraak snel geleverd.

Winkelen bij plein vind ik fijn.

Bisonspoor 3002 E401

3605 LT Maarssen

Over Plein.nl

Op Plein.nl vind je alles op het gebied van dagelijkse verzorging van jezelf, je gezin, huisdier of het huishouden. Onze verschillende shops hebben een groot en uitgebreid aanbod met regelmatig scherpe aanbiedingen. Waarom zou je nog naar de winkel als je het de volgende dag krijgt thuisbezorgd? - Gratis verzending vanaf 35,- - Vandaag voor 23.59 besteld, morgen in huis