Uitgebeide, makkelijke website en snelle verzend

Grote hoeveelheid merken en makkelijke website. Een uitgebreid assortiment. Bij �20,- al gratis, snelle verzending. Voor dagelijkse en luxere producten. Nog nooit ontevreden geweest! Fijne nieuwsbrief.

Had even niet opgelet

Had even niet opgelet en verkeerd besteld, retour procedure perfect zit nog even te wachten totdat die verwerkt is

Snelle levering.

Snelle levering. Zat een artikel te weinig bij. Werd gelijk geretourneerd. Geweldig.

Plein is fijn!!

Uitgebreid assortiment met goede prijzen. Vlotte verzending en juiste informatie. Ik bestel hier regelmatig.

Prettig winkelen

Hele fijne website met een enorm groot aanbod. De voordeel verpakkingen en groot verpakkingen vind ik een echte aanrader. Veel kopen voor een relatief lage prijs. Er is 1 minpuntje en dat is als je iets van de dierenafdeling koopt. Het word apart verpakt en ook aparte verzendkosten (mits onder de 50 euro). Van mij mag dat best bij mijn andere dingen in 1 doos want het zit tenslotte allemaal verpakt. Op dit puntje na krijgt Plein van mij toch echt een dikke 10

besteld en snel geleverd

besteld en snel geleverd

Geen trunkrs meer!

Qua bestellen en updates altijd tevreden, normaal word het via post nl bezorgd en gaat vrijwel altijd soepel, nu via Trunkrs en ik ben hier niet tevreden over! Mijn pakketje zou vrijdag10 mei bezorgd worden, in het begin van het bezorgmoment kreeg ik al bericht dat het niet haalbaar was en deze pas op de eerstvolgende werkdag ma 13 mei bezorgd werd (deze bestelling was voor moederdag bedoelt....) Contact opgenomen met trunks, en deze gaven aan niet op zaterdag te bezorgen??? Ik zal bij jullie blijven bestellen als mijn bestelling niet meer via Trunkrs geleverd word...

Snelle levering nog eerder dan verwacht

Snelle levering nog eerder dan verwacht

Goede prijzen en snelle verzending

Goede prijzen en snelle verzending

Goede webshop

Groot assortiment, veel aanbiedingen en leuke prijzen, duidelijke website en supersnelle levering! Ik ga zeker nog eens bestellen bij Plein.

Snel en korrekte levering..top!!!

Snel en korrekte levering..top!!! Goede promotie!

Vlugge en verzorgde levering

Vlugge en verzorgde levering. Heel tevreden over het aanbod 2+3 gratis.

Top.

Top.

In goede orde ontvangen

In goede orde ontvangen

Er is geen toelichting gegeven

Plein heeft een uitstekend assortiment

Plein heeft een uitstekend assortiment, Plein heeft goede prijzen, Plein levert snel en goed verpakt.

Goede aanbiedingen en Snelle levering

Goede aanbiedingen en Snelle levering

Fijne drogist.

Veel artikelen meestal wel kunnen vinden wat ik nodig had of wilde hebben. En het bestellen gaat vlot en de bezorging gaat goed.

Bisonspoor 3002 E401

3605 LT Maarssen

Over Plein.nl

Op Plein.nl vind je alles op het gebied van dagelijkse verzorging van jezelf, je gezin, huisdier of het huishouden. Onze verschillende shops hebben een groot en uitgebreid aanbod met regelmatig scherpe aanbiedingen. Waarom zou je nog naar de winkel als je het de volgende dag krijgt thuisbezorgd? - Gratis verzending vanaf 35,- - Vandaag voor 23.59 besteld, morgen in huis