supersnel geregeld en geleverd

supersnel geregeld en geleverd

diervoeding besteld super snel...

diervoeding besteld super snel geleverd gelukkig via post.nl ben zeer tevreden

Grandiose service.

Snel geleverd en verre houdbaarheid datums.Superfijn.??

Er is geen toelichting gegeven

Alles ok en snel verpakking is niet...

Alles ok en snel verpakking is niet sterk genoeg.

Mijn broer shopt geregeld en lovend wat...

Mijn broer shopt geregeld en lovend wat prijs betreftv. Idd ik vind t geweldig voir mijn knip

Jammer dat we moesten bellen omdat er...

Jammer dat we moesten bellen omdat er maar 2 pakken geleverd waren,geef de klant bericht als er nog 2 pakken onderweg zijn dan was het zeker 5 sterren geweest

Alles is goed gegaan

Alles is goed gegaan

De prijzen

De prijzen

De bezorging was erg laat

De bezorging was erg laat, werd wel aan gegeven maar 22.30 uur vind ik te laat voor een pakketje wat tegen de voordeur stond?????

alles loopt altijd vlot en correct

alles loopt altijd vlot en correct

Het vervelende is,dat er drie flessen...

Het vervelende is,dat er drie flessen wasverzachter stuk waren. Er lag wasverzachter in de doos. Op de kapotte doppen daar was een plakbandje overheen geplakt. Dus ik vind het zeer slecht.

Klacht(nog) niet afgehandeld

Klacht(nog) niet afgehandeld

Vlot en eerlijk! Perfect bezorgd!! Doe zo verder!

Vlotte en eerlijk

Snelle verzending.

Snelle verzending. Goed verpakt

Had een zilver Gillete scheermesje...

Had een zilver Gillete scheermesje gekocht en ik krijg een zwart toegestuurd. Als je een beeld bij een type zet en de klant wil dit, ga je ervan uit dat je dat ook krijgt. Voor mij heel vervelend want het was voor mijn zoon zodat we elkaars scheermesjes uit elkaar konden houden. Nu zit ik met 2 dezelfde te kijken.

Er is geen toelichting gegeven

Interessante aanbiedingen en vlotte verzending. Hier bestel ik zeker nog!

Pakket kwam helaas beschadigd aan

Pakket kwam helaas beschadigd aan, niet goed verpakt en zat gewoon los i een doos. Wel gelijk mail gestuurd en heel netjes en goed opgelost. Dus ja beter verpakken dan is het al opgelost. Alles bij elkaar, verpakking een minpunt, en gelukkig wel goed opgelost.

Was in de aanbieding 2 + 2 gratis...

Was in de aanbieding 2 + 2 gratis besteld 5 x . Kreeg wel 5

Snelle levering en mooie aanbiedingen

Snelle levering en mooie aanbiedingen

Livraison rapide et livreur au top

Livraison rapide et livreur au top

Packing was not so good...

Items comes on time but packaging was not so good

Bisonspoor 3002 E401

3605 LT Maarssen

Over Plein.nl

Op Plein.nl vind je alles op het gebied van dagelijkse verzorging van jezelf, je gezin, huisdier of het huishouden. Onze verschillende shops hebben een groot en uitgebreid aanbod met regelmatig scherpe aanbiedingen. Waarom zou je nog naar de winkel als je het de volgende dag krijgt thuisbezorgd? - Gratis verzending vanaf 35,- - Vandaag voor 23.59 besteld, morgen in huis