Super gewoon

Super gewoon

De vaarwasmiddelflessen van SUN zaten...

De vaarwasmiddelflessen van SUN zaten los in een grote doos. Bij openen bleek er van 1 fles de dop los geschoten waardoor de doos vol waspoeder zat. Een rommeltje dus en ook waspoeder in huis over de vloer omdat ik het bij binnenkomst nog niet wist. Kan overal gebeurt zijn maar het was in ieder geval niet goed verpakt Echter nadat ik hier de recensie had geplaatst hebben ze uit zichzelf een fles retour vergoed. Top service achteraf dus

Aanbieding 2 en 2 gratis

Aanbieding 2 en 2 gratis! Vervolgens 1 product ontvangen voor 20.- Raar bij andere 6.99 en 7.99 per stuk. Ik heb al eerder gereageerd. Maar geen reaktie terug ontvangen. Ik voel me echt in de maling genomen.

Score is�2

Voor keuze en een goede prijs

Voor keuze en een goede prijs

De doos was te groot

De doos waarin de producten zaten, was te groot en daardoor niet duurzaam. Met 1/3e van de omvang had het ook verzonden kunnen worden

Heel snel en goed bezorgd.

Heel snel en goed bezorgd.

Heel makkelijk te bestellen en super...

Heel makkelijk te bestellen en super snel geleverd

Perfect en snel bez

Perfect en snel bezorgd

SUPERBLIJ

DE BEZORGING HAD EEN DAG VERTRAGING, MAAR DAT WAS NIET ERG...DE LEVERING WAS MAKKELIJK OP TE HALEN HIER IN DE BUURT (DAT STOND DUIDELIJK IN MN MAIL EN IK KAN MIJN VRIENDIN BLIJ MAKEN A.S. ZONDAG MET DE ADVENT KRUIDENTHEE KALENDER ?? VOOR HAAR VERJAARDAG. IK HEB 2 GEKOCHT, MISSCHIEN MEZELF OOK!

Het speeltje van Kong schijnt...

Het speeltje van Kong schijnt onverwoestbaar te zijn maar deze is bij de klittenband ingescheurd, dus het speeltje heeft zijn beste tijd gehad. Jammer.

goede prijzen

goede prijzen, makkelijk zoeken, ruim assortiment

Score is�8

Er is geen toelichting gegeven

Altijd duidelijk en heel correct

Altijd duidelijk en heel correct. Fijn dat je de verzendwijze kunt kiezen.

Vrijdag zou mijn bestelling komen

Vrijdag zou mijn bestelling komen, afgezegd PostNL. Zaterdag zou mijn bestelling komen weer afgezegd door PostNL En vandaag kon ik het afhalen een ander punt van PostNL 25 minuten lopen dus dit was niet prettig

Prima prijs en zeer snelle levering...

Prima prijs en zeer snelle levering helemaal top

alles ging gladjes en snel

alles ging gladjes en snel

Marlijn is 1 jaar oud en heeft nog...

Marlijn is 1 jaar oud en heeft nog graag een luier om. De levering was goed en op tijd. Mvg

Vandaag besteld

Vandaag besteld, morgen in huis gaat helaas niet op. Laatste bestelling duurde meer dan een week! En ik wacht nog steeds op een artikel wat blijkbaar niet voorradig was, site gaf aan van wel, als ik dat geweten had dan had ik het ergens anders besteld. Wel vaak aantrekkelijke aanbiedingen maar door de late levering sla ik deze wellicht toch over.

Bisonspoor 3002 E401

3605 LT Maarssen

Over Plein.nl

Op Plein.nl vind je alles op het gebied van dagelijkse verzorging van jezelf, je gezin, huisdier of het huishouden. Onze verschillende shops hebben een groot en uitgebreid aanbod met regelmatig scherpe aanbiedingen. Waarom zou je nog naar de winkel als je het de volgende dag krijgt thuisbezorgd? - Gratis verzending vanaf 35,- - Vandaag voor 23.59 besteld, morgen in huis