Supersnelle bezorging echt fantastisch

Supersnelle bezorging echt fantastisch

Omdoos veel te groot.

Ik had een klein pakketje, verpakt in een giga grote omdoos. Het pakketje kon daar wel 15x in. Zonde, had best in een kleinere verpakking gekund.

10 november besteld

10 november besteld, 14 nov. 1 doos ontvangen, de 2e doos is er nog steeds niet. Staat gepland voor 18 nov. Ben benieuwd of het komt of dat het weer uitgesteld wordt. Wat beter kan? Een andere bezorger!! Met PostNL heb ik nooit problemen.Trunkrs bezorgt s avonds. Je kan niet eens op tijd naar bed en zeker nu het donker is s avonds is het niet prettig als er laat iemand aan de deur komt. Ik denk niet dat ik ooit nog bestel bi Plein zolang ze geen andere bezorger hebben.

Bestelling is niet aangekomen

Bestelling is niet aangekom

Ik kan wel zeggen dat dit de snelste...

Ik kan wel zeggen dat dit de snelste drogist webshop is! Ik had s�avonds om 22:00 uur besteld en de volgende dag ochtend was het pakketje afgeleverd. Bijna alles wat je kan vinden. Gewoon top!

Er is geen toelichting gegeven

Keurig op tijd ontvangen super,

Keurig op tijd ontvangen super, Bedankt gr Annie de Laat

Makkelijk, overzichtelijk, goede prijs/ kwaliteit

Geweldig snelle service

Geweldig snelle service. Uitstekend

Er is geen toelichting gegeven

Snelle levering en goed prijs product...

Snelle levering en goed prijs product niveau maar wel veel teveel verpakkings matetiaal

Profesionale Winkel

Profesionale Winkel

Kattenbak beschadigd

Kattenbak beschadigd. Compensatie aangeboden gekregen van 25% korting. Alleen blijft de persoon aan wie ik dit gaf zitten met dit beschadigd item. (Geschenk) Jammer want ik was voorheen steeds zeer tevreden van Plein. (Fotos reeds bezorgd/blinkend materiaal dus niet makkelijk te fotograferen)

Snelle levering en goed verpakt

Snelle levering en goed verpakt

Bisonspoor 3002 E401

3605 LT Maarssen

Over Plein.nl

Op Plein.nl vind je alles op het gebied van dagelijkse verzorging van jezelf, je gezin, huisdier of het huishouden. Onze verschillende shops hebben een groot en uitgebreid aanbod met regelmatig scherpe aanbiedingen. Waarom zou je nog naar de winkel als je het de volgende dag krijgt thuisbezorgd? - Gratis verzending vanaf 35,- - Vandaag voor 23.59 besteld, morgen in huis