Goede producten met goede prijzen en...

Goede producten met goede prijzen en snelle bezorging!

Score is�8

Score is�10

Goede prijs, snelle levering

Goede prijs snelle levering

Als ik minder kon geven zou ik het doen

Ongeveer 2 weken moeten wachten op bestelling. Hierna stuur ik een mail over hoe het geretourneerd moet worden + hoe het cumuleerbaar is... geen antwoord. Volgende stap is voor mij gerechtelijk.

Was goed

Was goed

Helaas nog geen pakket mogen ontvangen

Helaas nog geen pakket mogen ontvangen. Plein gemaild en wacht nog steeds op antwoord. Jammer.

BUYER BEWARE WEES VOORZICHTIG

Very confusing special offer, I expected 4, 2+2 but only received 1. I wont be back. buyer beware. Zeer verwarrende speciale aanbieding. Ik verwachtte 4, 2+2, maar kreeg er maar 1. Ik kom niet terug. Kopers, wees voorzichtig.

Keurig geregeld en netjes en vlot ge

Keurig geregeld en netjes en vlot geleverd

Scherpe prijs en snelle levering.

Scherpe prijs en snelle levering.

Score is�10

Er is geen toelichting gegeven

Prima prijsverhouding en zeer snelle en...

Prima prijsverhouding en zeer snelle en correcte bezorging

Zeer goede betrouwbare site !

Ze hebben veel keuze en goede producten. Ze hebben ook vaak promoties en leveren heel snel.

In de doos was de dop was van een van...

In de doos was de dop was van een van de flacons open gegaan. Wat een bende waspoeder!

Bestelling werd niet geleverd bij mij...

Bestelling werd niet geleverd bij mij thuis, dat had ik nochtans aangegeven.

Goede prijs

Goede prijs, snelle levering. Pakketdienst dat keurige info geeft over levertijd.

Een prima product tegen een fijne prijs

Bij Plein kun je een breed spectrum aan producten. Daarom vind ik Plein een heel prettige website. Het product dat ik deze keer heb gekocht was verrassend goedkoop in vergelijking met de prijzen bij andere aanbieders. En daarnaast: het pakket was supersnel in huis.

Dik in orde

Dik in orde

Top en correct bedrijf

Top en correct bedrijf

Snelle levering en duidelijke...

Snelle levering en duidelijke communicatie!

Alles oke

Simpel bestellen, snelle en nette levering

Score is�2

Bisonspoor 3002 E401

3605 LT Maarssen

Over Plein.nl

Op Plein.nl vind je alles op het gebied van dagelijkse verzorging van jezelf, je gezin, huisdier of het huishouden. Onze verschillende shops hebben een groot en uitgebreid aanbod met regelmatig scherpe aanbiedingen. Waarom zou je nog naar de winkel als je het de volgende dag krijgt thuisbezorgd? - Gratis verzending vanaf 35,- - Vandaag voor 23.59 besteld, morgen in huis