De beste

Alles is OK wordt op tijd bezorgd ik heb verder geen enkele opmerking hierover dus ik kan alleen maar zeggen bravo

Plein is altijd overzichtelijk

Plein is altijd overzichtelijk Snelle levering en altijd een goede prijs.

Was snel geregeld

Was snel geregeld

Prima verz

Prima verzorgd

Score is�10

Makkelijk bestellen

Makkelijk bestellen, vaak voordeliger dan elders, snel in huis. Helaas regelmatig artikelen niet op voorraad en de verpakkingen zijn soms belachelijk groot.

Altijd keurig en snel

Altijd keurig en snel

Fijne website en snelle levering

Fijne website en snelle levering

Op tijd en in goede orde geleverd!

OP tijd en in goede orde geleverd!

Ze hebben best veel en soms goedkoper...

Ze hebben best veel en soms goedkoper dan in de winkel

Snelle levering en goed verpakt

Snelle levering en goed verpakt

Alle producten die ik besteld hebt...

Alle producten die ik besteld hebt chapeau alles geleverd. Alleen de levering was waardeloos ze hebben mijn pakketje niet op het adres geleverd waar ik het heb aan gegeven . Drie wijken verder dit vond ik minder

Er is geen toelichting gegeven

Alles netjes geleverd en op tijd

Alles netjes geleverd en op tijd. Ik bestel vaak de goede aanbiedingen en dit loopt eigenlijk altijd heel vlot. Een aanrader dus :)

Het is goed zo.

Het is goed zo.

Alles altijd op tijd en conform...

Alles altijd op tijd en conform bestelling.

Goede service en snelle verzending

Goede service en snelle verzending

goed maar verpakking kan beter

makkelijk bestellen, snelle levering, ruim aanbod. Nadeel is de verpakking. 2 zakken van 12,5kg in 1 doos. Niet te tillen. Heb dit al eerder aangegeven.

Overzichtelijk site snel leveren...

Overzichtelijk site snel leveren makkelijke betaal methode

Score is�10

Er is geen toelichting gegeven

Bij vloeibare wasmiddel mogen jullie...

Bij vloeibare wasmiddel mogen jullie wel de doppen vast draaien voor het inpakken. Doos dat helemaal onder, druipte uit het doos

Bisonspoor 3002 E401

3605 LT Maarssen

Over Plein.nl

Op Plein.nl vind je alles op het gebied van dagelijkse verzorging van jezelf, je gezin, huisdier of het huishouden. Onze verschillende shops hebben een groot en uitgebreid aanbod met regelmatig scherpe aanbiedingen. Waarom zou je nog naar de winkel als je het de volgende dag krijgt thuisbezorgd? - Gratis verzending vanaf 35,- - Vandaag voor 23.59 besteld, morgen in huis