Goed en snel

Was goed verpakt en snelle service.

Voordelig en snel

Snelle levering en leuke aanbiedingen

Keurig !

Goede prijs, netjes verpakt en snel bezorgd. Top!

Prijstechnisch de beste en supersnel met leveren.

Bestelling geplaatst in het weekend en de maandag erna wed het geleverd.

HELE SLECHTE BEZORGING;PAKKET WORDT ALTIJD ERGENS ANDERS BEZORGD

Bezorgers van PLEIN zijn niet in staat om de spullen op het juiste adres te bezorgen. Ze bezorgen het steeds op hetzelfde huisnummer met een andere straatnaam. Kunnen deze bezorgers NIET LEZEN??

Met Plein goed maar de bezorging (DHL) ERG SLECHT.

DHL bezorgd nooit aan huis terwijl ik mijn adres altijd als bezorgadres op geef. Ik moet dan naar een point toe en ik ben slecht ter been. ADVIES: zet DHL aan de kant en ga over op Post.nl

Zeer slechte samenwerking met DHL

10 pakjes oceanfood voor de hond, niet bezorgd met neerzettoestemming en kon deze de volgende middag pas bij een DHL-punt ophalen. Het gaat om risico op bederving van voedsel van €35!

Snel en goed

Mijn schoonmaakmiddel was niet meer in een fysieke winkel verkrijgbaar, maar bij Plein wel. Snel in huis.

Bewust niet leveren, geen klantenservice!

Je besteld 3 dezelfde artikelen, je ontvangt er 1. Na 5 mails en 3 weken nog steeds niets ontvangen. Plein.nl kiest in de mails er bewust voor om niet hoeven te leveren door te zeggen “we zetten het intern” door etc. en je hoort niks meer. Ze hebben al 3 keer artikelen niet volledig geleverd en bij navraag doen ze uiteindelijk niks. Er is maar één oplossing, account opzeggen!

Snel en als omschreven

Goede service en snelle levering

Alles wordt netjes op tijd geleverd

Ruime keuze en snelle levering

Alle artikelen zijn snel geleverd en keurig binnengezet door de vriendelijke bezorger.

makkelijk en snel

Het is makkelijk en snel om te bestellen . Mijn bestelling werd ook snel en netjes geleverd . Alles prima dus !

Perfecte levering

Snelle levering. Goed product. Zeer aantrekkelijk geprijsd!

was prima

Had van ieder 1 potje besteld stond bij 1+1 gratis maar die gratis potjes moest je ook bestellen dus bleef het bij 2 potjes,volgende keer beter.

Snel beezorgt goed verpakt.

Goede prijs en snelle levering.

Snel geleverd netjes verpakt

Het tweede - gratis. - exemplaar moet nog komen !!!!

Dus zie bovenstaande. Zeer slecht !!!!

In een woord top

Zeer snelle bezorging, binnen 1 dag bezorgt top, beveel het aan om plein.nl te bezoeken is de moeite zeer waard

Slecht verpakt

Had een bestelling van 3 dozen, deze waren echter alle drie beschadigd. Bij de vorige bestelling lag de Sun poeder door de gehele doos. Het verpakken is echter wel een verbeterpunt waard!

Snelle levering en goede prijs

Bisonspoor 3002 E401

3605 LT Maarssen

Over Plein.nl

Op Plein.nl vind je alles op het gebied van dagelijkse verzorging van jezelf, je gezin, huisdier of het huishouden. Onze verschillende shops hebben een groot en uitgebreid aanbod met regelmatig scherpe aanbiedingen. Waarom zou je nog naar de winkel als je het de volgende dag krijgt thuisbezorgd? - Gratis verzending vanaf 35,- - Vandaag voor 23.59 besteld, morgen in huis