Zoals altijd netjes afgehandeld en bezorgd

Bij Plein is het altijd goed geregeld goed contact en nette bezorging

binnen 1 dag thuis geleverd

perfect service zeer tevreden.

enorm snelle levering

in de morgen besteld dezelfde dag geleverd super.

Alles keurig verpakt en keurig op tijd bezorgd

Voorraad Tena

Voorraad tena besteld, binnen 2 dagen in huis toppertje

Goede snelle service

Makkelijk en goede service. Goedkoper Alleen de bezorging savonds vind ik niet zo prettig...

Wordt nu wel pissig.

Vorige week een review geplaatst met een bestelling die niet werd verzonden. Gebeld, kon niet worden tegengehouden. Moet het maar weigeren aan de deur. Pakket van 40 kg. Paar dagen later, nog niet verzonden. Review geplaatst. Bleek, toen opeens wel geannuleerd door plein. Bestelling geannuleerd, niks meer te vinden onder 'mijn bestellingen', maar kan nu wel dokken, omdat ik aan Klarna moet bewijzen dat de bestelling geannuleerd is. Maar die is dus niet meer te vinden. Helaas is de review verwijderd. Waarom? Er is wel op gereageerd door plein zelf? Dat geeft te denken hoe betrouwbaar dit platform is

Prima geregeld

Vriendelijke bezorger,helpt graag nog even met naar de keuken sjouwen

Snelle levering van het product dat we nodig hadden. Netjes verpakt ook

Tot nog toe goed,alleen wacht ik nog op mijn terugbetaling

Tot nu toe goed,alleen wacht ik nog op mijn retourbetaling

Wat een zooi

20 flessen wasmiddel en wasverzachter in een supergrote doos geflikkerd. De flessen dichtgeplakt met niet los te krijgen tape. Het geheel veel te zwaar om te tillen Heb ze buiten op de stoep moeten uitpakken. Dus Plein:ik zwaai nog eens naar jullie. Maar dit was mijn laatste bestelling bij jullie Daaag.

Misleidende reclame...

Reclame is misleidend van 2 +2 Je moet meerdere dingen kopen om in aanmerking te komen voor deze. Actie...... Doe dit nou niet op deze manier.

Erg tevreden

Goedkoopste, snelle levering, top bedrijf!

Zeer snelle en directe reactie

Bestel meningsverschil direct opgelost

Prima en snel geleverd!

Ja, een puntje van kritiek. Waarom een klein doosje Haarlemmer olie in zo’n grote kartonnen doos verzenden? Dat kan toch gewoon in een enveloppe!!! En dan simpel door de brievenbus, dan hoeven wij ook niet voor die zending thuis te blijven. Misschien een idee? Met vriendelijke groet, Fam. C.ter Berg

Jammer

Weer een levering op een dag dat ik niet thuis was. Je kan een dag aangeven, maar de artikelen komen steevast op een andere dag. Overigens wel makkelijk om zware flessen wasmiddel te kunnen bestellen.

Snel en goed geleverd.

Goede site om iets te bestellen.

Makkelijk en snel

Het product dat ik bij Plein bestel is in lokale winkels niet op voorraad. Ze kunnen het bestellen, maar dan moet ik nog een keer terug. Nu heb ik het voor een lagere prijs en snel en makkelijk thuisbezorgd.

Bestelling beschadigd ontvangen. Binnen 48 uur alles voor 100% geregeld super.

Prima webwinkel

Vloeibaar wasmiddel besteld, voordeliger dan in de winkel. Goed verpakt en de volgende dag bezorgt

Ik heb sinds kort 2 katten en het is super fijn dat ik veel spullen - speelgoed, mandjes, voer- bij plein kan bestellen en daarnaast toilet artikelen voor mezelf. Scherpe prijzen ook. Ik hoop dat het assortiment nog verder uitgebreid wordt.

Je juiste nivea cremes voor een zeer lage prijs. En zeer snel geleverd.

Correcte afhandeling van de bestelling

Mijn ervaring met mijn bestelling bij Plein.Nl is heel goed, mede door de goede mailcommunicatie en correcte afhandeling.

Misleidende reklame

Reklame;2 en 2 gratis.besteld Grote doos ontvangen met 2 potjes. Klantenservice slecht bereikbaar.reageert pas na 2 dagen. Onduidelijke misleidende reklame Niet klantvriendelijk Ik zal hier niets meer kopen

Bisonspoor 3002 E401

3605 LT Maarssen

Over Plein.nl

Op Plein.nl vind je alles op het gebied van dagelijkse verzorging van jezelf, je gezin, huisdier of het huishouden. Onze verschillende shops hebben een groot en uitgebreid aanbod met regelmatig scherpe aanbiedingen. Waarom zou je nog naar de winkel als je het de volgende dag krijgt thuisbezorgd? - Gratis verzending vanaf 35,- - Vandaag voor 23.59 besteld, morgen in huis