Het wordt snel geleverd

Het wordt snel geleverd Helaas was de doos kapot en miste er een artikel dit probleem werd keurig opgelost Prijstechnisch goedkoop voor kwaliteit producten

Alles

Alles, top website, kwaliteit materiaal voor goedkopere prijs dan bij de andere webwinkels! Thanks!!

Toch een minpuntje ...

Ik ben fan van de We care volkoren tortillawraps omdat ze op zo veel manieren inzetbaar zijn in de keuken wat leidt tot smakelijke resultaten, zowel koud als warm. Doch, het behoorlijk hoog gehalte aan verzadigd vet is iets wat mij wel terdege stoort omdat dit echt niet gezond is! Daar zou dus wel wat meer aandacht aan mogen gegeven worden! Gelukkig blijven er daartegenover nog veel positieve eigenschappen over waardoor deze lekkernij, met mate geconsumeerd uiteraard, goed past in een koolhydraatarm dieet. Dat minpuntje in de beoordelingstitel vermeld, betreft de houdbaarheidsdatum van het produkt die, mijn insziens, absoluut niet lang genoeg is. Eind oktober aangekocht, geldig tot 06/12/25. Da�s das dus maar een goeie maand ... Dat kan echt veel beter !!!!!

Heb mij bestelling niet volledig...

Heb mij bestelling niet volledig ontvangen Heb mail gestuurd geen reactie

Product is goed.

Product is goed. Echter we hadden afgesproken dat het op dinsdag 28 oktober 2025 afgeleverd zou worden. Maar het werd afgeleverd op maandagavond. Toevallig was ik thuis. Er werd 1 keer gebeld. En niet gewacht tot de deur werd geopend. Pakket werd gewoon voor de deur gezet. Ik begrijp dat jullie snel willen zijn maar dit was niet volgens de afspraak. Weet niet wie hierin de schuldige is.

Leuke aanbiedingen

Leuke aanbiedingen. Het is een aanrader!!

Nog niet ontvangen

Nog niet ontvangen , bij Primera ook nergens te vinden

Bereikbaarheid kan beter.

Bereikbaarheid kan beter. Na een snelle verzending van een deel van de bestelling wacht ik nog steeds op deel twee. Klantenservice slecht/niet telefonisch bereikbaar. Wacht nu op mail van klantenservice.

Bestelling wordt altijd snel geleverd.

Bestelling wordt altijd snel geleverd. Alleen jammer....NIVEA Oogmake-Up Remover Sensitive Kamille Waterproof 8,19� was een actie 1+1 gratis, en heb er maar een ontvangen ???

Gewoon goed .

Duidelijke site, leuke aanbiedingen,snel geleverd.

Altijd netjes optijd geleverd

Altijd netjes optijd geleverd

Ik heb nog steeds mijn bestelling niet...

Ik heb nog steeds mijn bestelling niet gekregen erg maar waar

Snelle levering heel fijn

Snelle levering heel fijn

Score is�6

Mooie aanbiedingen en supersnel

Mooie aanbiedingen en supersnel geleverd.

The quality of the products and the...

The quality of the products and the fast efficient delivery service the best price

Goed verpakt en snel geleverd.

Goed verpakt en snel geleverd.

Besteld 2 producten maar geen succes bestelling.

Besteld 2 producten : Doos met 6 pikstenen : Door (vervoer ) waren alle pikstenen helemaal kapot ,bijna niets meer heel , en had hiedoor een hele emmer steentjes (grit) 25 kilo duivenvoer , helaas was de doos en zak kapot bij aflevering , en is er een hoeveelheid voer verloren gegaanonderweg

Bisonspoor 3002 E401

3605 LT Maarssen

Over Plein.nl

Op Plein.nl vind je alles op het gebied van dagelijkse verzorging van jezelf, je gezin, huisdier of het huishouden. Onze verschillende shops hebben een groot en uitgebreid aanbod met regelmatig scherpe aanbiedingen. Waarom zou je nog naar de winkel als je het de volgende dag krijgt thuisbezorgd? - Gratis verzending vanaf 35,- - Vandaag voor 23.59 besteld, morgen in huis