Alles was in orde

Alles was in orde

Snelle levering, en zo doorgaan

Als er nu 2+ 2 en je tikt dat aan...

Als er nu 2+ 2 en je tikt dat aan ,krijg je er maar eentje dat vind ik spijtig zou direct de reclame moeten zijn .

Snel en keurige lev

Snel en keurige levering

juiste artikelen ontvangen en snelle...

juiste artikelen ontvangen en snelle levering

Er is geen toelichting gegeven

Goede prijzen, snelle service.

Score is�2

Snel en goed

Snel en goed

Zeer vlugge levering

Zeer vlugge levering

Ik had zelf een fout gemaakt met een bestelling maar ze hebben dit direct zonder vragen verrekend. Top service!

Niet zo heel tevreden

Ik bestel kattenbakvulling bij Plein, dat is een zwaar pakket, dus ik moet zeker weten dat ik thuis ben op het moment van bezorgen, ik kan het niet zelf bij een afhaalpunt ophalen. Ik kan bij bestellen kiezen voor een bezorgmoment. Dat ging altijd goed, maar bij de laatste drie bestellingen verstuurt Plein mijn pakketten opeens veel eerder dan de gevraagde bezorgdag en krijg ik mailtjes van PostNL dat ze mijn pakketten bezorgen op een moment dat ik niet thuis kan zijn. Dan volgt weer een hele hoop gedoe met bezorging moeten wijzigen bij PostNL of zelf afspraken moeten afzeggen. Wat heb je eraan om een bezorgmoment te kunnen kiezen als je bestelt als Plein zich daar toch niet aan houdt?

Bisonspoor 3002 E401

3605 LT Maarssen

Over Plein.nl

Op Plein.nl vind je alles op het gebied van dagelijkse verzorging van jezelf, je gezin, huisdier of het huishouden. Onze verschillende shops hebben een groot en uitgebreid aanbod met regelmatig scherpe aanbiedingen. Waarom zou je nog naar de winkel als je het de volgende dag krijgt thuisbezorgd? - Gratis verzending vanaf 35,- - Vandaag voor 23.59 besteld, morgen in huis