Website overzichtelijk. Vochtmagneetblokken gekocht voor de caravan. Snel bezorgd

Makkelijk, supersnel en voordelig

Het fijne van Plein.nl is dat je makkelijk vanuit huis kan bestellen. Daarnaast geniet je veel voordeel en wordt je op de hoogte gehouden van aanbiedingen. Levering is supersnel, top.

Er is geen toelichting gegeven

Goede website alles is makkelijk te vinden . Snel besteld snel en keurig netjes geleverd

Zeer snelle levering en uitstekend...

Zeer snelle levering en uitstekend product netjes verpakt

Duidelijke site en correspondentie

Duidelijke site en correspondentie Zeer vlotte levering en keurig afgeleverd Heel blij met Plein !!

Alles netjes verpakt en op tijd.

Alles netjes verpakt en op tijd.

Jullie zijn top goede producten

Jullie zijn top goede producten . En super snel wordt het geleverd.

De snelle levering

De snelle levering. Ik heb nooit geen klachten over het geleverde voer(RENSKE NELSON). Onze hond vindt het heeeeerlijk.

Ondanks bericht bestelling geleverd...

Ondanks bericht bestelling geleverd door bezorger geen pakket ontvangen - ook niet bij buren geleverd. Inmiddels een werk aan het mailen met medewerker Plein.nl om producten alsnog geleverd te krijgen of geld crediteren. Geen adequate aktie wordt we genomen - geen reactie/aktie dat probleem opgelost wordt. Slechte service als pakket niet geleverd wordt.

Weer keurig verzorgd!

Weer keurig verzorgd!

Er is geen toelichting gegeven

veel keus en goede prijzen.

veel keus en goede prijzen.

Pakket aflevering avond gezet extra...

Pakket aflevering avond gezet extra voor thuis, werd bij pakket punt gebracht.

Vlugge en verzorgde zendinh

Vlugge en verzorgde zending

Een week later en nog geen bestelling...

Een week later en nog geen bestelling binnen! Ik zou spoedig iets vernemen, maar tot op heden jammer genoeg nog niets gehoord. Eerder had ik wel een goede ervaring bij het bestellen bij Plein.nl, nu helemaal niet tevreden. Erg teleurstellend.

Snelle bezorging en leuke aanbiedingen

Score is�8

Score is�8

0 packaging material, risk of damaging other boxes during shipment

I understand that the shipment was delayed, possibly due to PostNL, but the packaging of the box was far from ideal. The box contained eighteen cartons of oat milk with no protective packaging, which resulted in damage to each carton. Fortunately, none of them leaked. Price was good, shipped quickly, but a box like that is better on a shelf in the warehouse (Pic attached)

Keurig verzorgd en op tijd.

Keurig verzorgd en op tijd.

Ben zeer tevreden over plein

Ben zeer tevreden over plein

Bisonspoor 3002 E401

3605 LT Maarssen

Over Plein.nl

Op Plein.nl vind je alles op het gebied van dagelijkse verzorging van jezelf, je gezin, huisdier of het huishouden. Onze verschillende shops hebben een groot en uitgebreid aanbod met regelmatig scherpe aanbiedingen. Waarom zou je nog naar de winkel als je het de volgende dag krijgt thuisbezorgd? - Gratis verzending vanaf 35,- - Vandaag voor 23.59 besteld, morgen in huis