top!

Groot assortiment, goede prijs, snelle levering zonder overdreven verpakkingsmateriaal.

Keurig verzorgt en snelle service

Iets onduidelijke aangeving van reclame

De aanbiedingen van 3 +2 gratis was onduidelijk aangegeven. Er werd niet gezegd dat je er drie moest bestellen voordat de aanbieding inging. Ik dacht dat da5 automatisch ging maar dat was niet zo N

Snelle en correcte uitlevering

De bestelde producten zijn zoals ik gewend ben snel en zorgvuldig bezorgd,

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering en goede prijs. Koop altijd 2 witte reus bij julllie. Volgende dag al in

Niet conform het bestelde.

In de aanbieding staat 2 + 2 maar bij de levering bleek er van elk product er maar 2 in de doos te zitten.

Alles in orde, netjes op tijd. Dank!

Meestal heel goede ervaring, deze keer iets minder.

Buiten het feit dat deze keer de aflevering een dag later was dan gepland waren er door de manier van inpakken twee shampooflessen in de doos open gegaan. Met een grote plakzooi tot gevolg. Voordeel was wel dat alles lekker rook. Gelukkig dat het in de jaren voorafgaand wel allemaal goed ging.

Snelle en goede levering

Een dag daarvoor besteld, de volgende dag in huis. Goed verpakt met her juiste product.

Mooie aanbiedingen en altijd op voorraad.

Fijne site, makkelijk te bekijken, veel voorraad en altijd mooe aanbiedingen.

beter kan het niet

alles is goed geregeld

Een mooie prijs voor de door mij bestelde artikelen en snelle levering

Voordelige aankoop, prima kwaliteit

Aantrekkelijke aanbiedingen, snelle-, probleemloze levering. Heel tevreden.

Perfecte snelle levering

Bestellingen zijn correct geleverd en een betrouwbare leverancier

Flut

Verpakking was open en beschadigd flessen wasverzachter waren ingedeukt

snel en goed

vandaag bestellen en morgen al in huis hebben. En de producten zijn top.

Prettige ervaring

Snel besteld, snel geleverd. Aftershave ook heel goed.

Goede Vitamines, en ook een koopje.

Goede Vitamines, en ook een koopje. Ik koop vaker deze Complex-B ZONDER vitamine B vanwege een Neuropathie, en dit vitamine preparaat help daat goed tegen( het vermindert de ophoping van B6 in mijn lichaam, en het werkt heel goed.

Hele goede service

Mijn bestelling werd door de pakketdienst retour gezonden doordat ik niet aanwezig was, heb Plein daarvoor gemaild en mijn bestelling werd meteen weer verzonden, supergoede service!

Supetslecht

Tot op de dag vandaag heb ik onze bestelling nog niet mogen ontvangen. Op de website staat voor middernacht besteld, de andere dag bezorgd, ik weet echt niet welke dag ze in gedachten hebben . Contact gezocht met de klantenservice, deze gingen een onderzoek starten , niets meer van gehoord. Ons geld hebben we ook nog niet terug . Hier bestellen wij niets meer

Leverancier die meedenkt

Levering was razend snel, zelf vergeten 2e gratis artikel op bestelling te plaatsen. Mail gestuurd of dit nog bij de order aangepast kon worden. Helaas was de order al verstuurd, maar kreeg een keurig mailtje dat men 50% korting terug zou storten. Dit was met 1 dag geregeld. Helemaal top geregeld.

Heb besteld bij plein passieflora druppels maar daar zat alcohol in en dat mag ik niet gebruiken bij andere medicatie. Retour gestuurd en geldt terug. Goede service en

Pima

Mijn ervaring met Plein was plezierig.

Mijn bestelling werd snel en netj s verpakt bezorgd

Topwinkel

Producten genoeg, makkelijk te bestellen en zeer snel en zorgvuldig verstuurd.

Bisonspoor 3002 E401

3605 LT Maarssen

Over Plein.nl

Op Plein.nl vind je alles op het gebied van dagelijkse verzorging van jezelf, je gezin, huisdier of het huishouden. Onze verschillende shops hebben een groot en uitgebreid aanbod met regelmatig scherpe aanbiedingen. Waarom zou je nog naar de winkel als je het de volgende dag krijgt thuisbezorgd? - Gratis verzending vanaf 35,- - Vandaag voor 23.59 besteld, morgen in huis