Fijne online app

Veel variatie, fijne om on line te winkelen.

Prima service en snelle levering.

Ik bestel regelmatig en wordt altijd prima geholpen.

Meestal goed

Plein is meestal heel goed Dit keer iets minder Ik bestelde 12 pakjes hagelslag maar kreeg er 11 En dan wordt het moeilijk want waar bel je naartoe of is een aanspreekpunt Meestal gaat het goed en correct Dit is de eerste miskleun

Super goed, snelle levering.

Producten prima!

Dik tevreden.

Eenvoudig te bestellen en vlotte levering, degelijk verpakt.

Zeeer slechts

Op site gaf aan 2 plus 3 gratis. Ik bestel dat wat krijg ik 2 stuks ! Ik krijg die actief niet !

Tevreden met Plein!

Aanbiedingen zijn zeker de moeite waard. Goede communicatie en snelle levering. Komen afspraak na!

Bestellingen daar is lekker voordelig en de levering is ook supper snel

Razend snel

Savonds besteld. Volgende dag in huis

Betrouwbaar en snel

Zeer snelle en correcte levering van de bestelde artikelen, telkens weer als ik bestelling heb gedaan

Echt top snelle verzending goed verpakt.

Prima maar aanbieding stelt niets voor

Prijstechnisch niet goedkoper wel slimmer aangepakt. Afhalen en niet thuis laten bezorgen was niet duidelijk en is een keuze die zij nemen voor je.

Nooit problemen met de bezorging

Snelle levering, goed verpakt

Snelle levering, goed verpakt

Super geregeld

Volgende dag in huis

Zeer snelle bezorging en informatie, geweldig.

Zie eerdere opmerking

Goede kwaliteit en snel geleverd zeer tevreden en voor herhaling vatbaar.

Top in snelle levering en goede prijsverhouding!

Top in snelle levering en goede prijsverhouding!

In orde gekomen

Geld teruggekregen

Geweldige ervaring.

Verbazingwekkende snelle afwerking. Alles naar tevredenheid afgehandeld!

Snelle service en bezorging

Ik ben heel tevreden met de bestellingen en bezorgingen. Wel wil ik graag tip geven. Voor kleine bestellingen graag in kleine doos of zakje doen ipv grote doos. Zonde van ruimte of papier. Laatst had ik oogpotloden en wenkbrauwpotloden besteld en ik kreeg in veel te groot doos. Het had in grote stevige envelop kunnen doen.

Beetje teleurstellend

Ik heb een verkeerd product besteld. Na een kwartier na het bestellen kwam ik daar achter. Ik heb geprobeerd te bellen om het te herstellen. Onmogelijk bereikbaar dus!!!!! Toen maar een bericht gestuurd. Antwoord: binnen twee dagen krijgt u antwoord. Helaas is de volgende dag de bestelling gearriveerd en kon deze worden terug gestuurd. Verkopen is leuk...... maar service wil ook wat!

Snel geleverd.

goed en snel

Bisonspoor 3002 E401

3605 LT Maarssen

Over Plein.nl

Op Plein.nl vind je alles op het gebied van dagelijkse verzorging van jezelf, je gezin, huisdier of het huishouden. Onze verschillende shops hebben een groot en uitgebreid aanbod met regelmatig scherpe aanbiedingen. Waarom zou je nog naar de winkel als je het de volgende dag krijgt thuisbezorgd? - Gratis verzending vanaf 35,- - Vandaag voor 23.59 besteld, morgen in huis