Super tevreden bezorgd zoals beloofd

Super tevreden bezorgd zoals beloofd

De bestelling ging goed

De bestelling ging goed. Goede informatie maar vanwege afwezigheid naar een ophaalpunt laten verzenden. Ben nu al dagen aan het wachten. Heel vreemd. Meestal met post nl de volgende dag, maar deze bestelling lukt niet.

Score is�8

Biocats

Biocats , 2 plus 1 gratis besteld ,,Krijg 1 zak voor 40 euro geleverd. Dus nooit meer Plein.

Binnen een dag binnen.

Binnen een dag binnen

goed snel goedkoop

goed snel goedkoop

Snelle en goede levering

Snelle en goede levering

Er is geen toelichting gegeven

Snelle levering. Ik was mijn 10% korting vergeten in te vullen. Maar na 1 telefoontje werd dit geregeld en teruggestort op de tekening!

Ik bestel vaak bij plein en al jaren

Ik bestel vaak bij plein en al jaren. Het is 1x mis gegaan en dat is gelijk opgelost toen er wat kapot was. Ik heb altijd goede spullen voor een goede prijs vaak. Ik bestel drogisterij producten en ook veel huisdier producten.

Makkelijk bestellen

Makkelijk bestellen, snel geleverd.

Doorgaans Vlot en Prima!!

Al meerdere keren via Plein bestelt en nog nooit klachten gehad, doorgaans vanaf moment Bestelling tot aan Levering ervan zeer tevreden; doorgaans Vlot en Prima in orde !!

Ongelooflijke snelle service en zakken...

Ongelooflijke snelle service en zakken van 20kg zijn stevig ingepakt in een doos. Toppers!

Er is geen toelichting gegeven

Altijd goede acties en snelle levering.

Altijd goede acties en snelle levering.

Makkelijk en snel en goed jngepakt

Makkelijk en snel en goed ingepakt

Een goede assortiment en een snelle...

Een goede assortiment en een snelle levering

scheermesjes

scheermesjes van gillete fusion gekocht snelle levering en nergens kon ik ze goedkoper vinden!!

Ik ben doof vriend Steve hoor Amerika...

Ik ben doof vriend Steve hoor Amerika of Hollands. Automatisch IBAN NL 56INGB0705005100

Bisonspoor 3002 E401

3605 LT Maarssen

Over Plein.nl

Op Plein.nl vind je alles op het gebied van dagelijkse verzorging van jezelf, je gezin, huisdier of het huishouden. Onze verschillende shops hebben een groot en uitgebreid aanbod met regelmatig scherpe aanbiedingen. Waarom zou je nog naar de winkel als je het de volgende dag krijgt thuisbezorgd? - Gratis verzending vanaf 35,- - Vandaag voor 23.59 besteld, morgen in huis