Snelle bezorging

Snelle bezorging

Meer dan een week geleden een...

Meer dan een week geleden een bestelling geplaatst en nog steeds niets ontvangen.

De snelheid van de bezorg dat

De snelheid van de bezorg datum

Prima geregeld

Prima geregeld, en snel bezorgd.

wij zochten Biotex vakantie was

wij zochten Biotex vakantie was, als je dat googelt dan kun je dit in iedere A-winkel kopen...(wij wilde graag vloeibare vakantie was), maar helaas ik heb dit nergens gevonden. Toen dacht ik aan Plein en jawel daar ben ik geslaagd. bedankt daarvoor.

Zeer vriendelijk

Gewoon makkelijk bestellen en volgens...

Gewoon makkelijk bestellen en volgens afspraak geleverd

Super snel verzonden en altijd voordelig

Super snel verzonden en altijd voordelig

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering, keurig verpakt.

Super snelle levering top

Super snelle levering top

Snelle levering van hetgeen ik heb...

Snelle levering van hetgeen ik heb besteld

super online winkel

bestelling makkelijk geplaats en volgende dag geleverd

Snel afgeleverd

Snel afgeleverd

Snelle levering en leuke acties.

Snelle levering en leuke acties.

IPPIES toekennen

IPPIES toekennen. In de lijst van de Ippie app staat PLEIN.NL vermeld als deelnemer. Wat schertst mijn verbazing: bij de laatste bestelling geen Ippies meer toegekend!

Snel en goed afgeleverd!

Snel en goed afgeleverd!

Score is�8

Er is geen toelichting gegeven

Een super goed webshop in alle punten...

Een super goed webshop in alle punten .en een lange houdbaarheidsdatum van zak 12 kilo renske brokken eend /konijn dat is altijd bij hun het geval . en snelle levering altijd ?? klasse.

Was perfect!

Was perfect!

Score is�2

Er is geen toelichting gegeven

Mijn pakje heb ik nog steeds niet

Mijn pakje heb ik nog steeds niet. Het is niet geleverd op het door mij ingevulde adres. Ik heb niet ingevuld dat het naar een servicepunt moet en begrijp niet hoe dat is gebeurt. Het servicepunt is totaal niet in de buurt van het adres wat ik had ingevuld bij de bestelling. Ik kreeg bericht van PostNL dat het pakketje op 14-08-2025 bezorgd was bij een ABC drogist Kruidenhof in Diemen. Mijn dochter is de 15-08 naar de drogist gegaan die was gesloten omdat ze de 15-08 op vakantie waren tot 21-08. We zijn 21-08 weer daar heengereden en ze waren nog steeds gesloten. Ik vraag me af hoe vaak ik nog dat eind moet gaan rijden om mijn pakje te krijgen. Overigens staat dit servicepunt zeer slecht aan geschreven met vernietigende reviews. Hopelijk stoppen jullie met dit servicepunt.Ik hoop van u iet te horen. Met vriendelijke groet Rienie Salee-Bosman

Bisonspoor 3002 E401

3605 LT Maarssen

Over Plein.nl

Op Plein.nl vind je alles op het gebied van dagelijkse verzorging van jezelf, je gezin, huisdier of het huishouden. Onze verschillende shops hebben een groot en uitgebreid aanbod met regelmatig scherpe aanbiedingen. Waarom zou je nog naar de winkel als je het de volgende dag krijgt thuisbezorgd? - Gratis verzending vanaf 35,- - Vandaag voor 23.59 besteld, morgen in huis