Nog niks ontvangen van de bestelling,wel al betaald,niet correct

Nog niks ontvangen vd bestelling, wel al volle pot betaald. Niet correct

Professioneel, correct en zeer prinselijk.

Gewoon aan te bevelen

Er was een product tekort !!

Anders ben ik wel tevreden .

Pakket nog niet ontvangen

Pakket nog niet ontvangen ondanks dat de bestelling op 22/05 i geplaatst

Voordelige prijs

Snelle levering en betaalbare prijzen

Goede prijzen!

Mooie prijzen, snel geleverd! Enkel het waspoeder was open gegaan en hing overal.

Niet zoals de reklame het aangeeft

Als er een promo is van 2 en 3 gratis en je besteld er twee dan krijg je die promo niet. Dus dat is bedrieglijk.

Snelle levering.

Snelle levering. Mooi ingepakt. En betaald met klarna. Ik ben zeer content.

Zeer tevreden van!

Zeer snelle levering (meestal de dag erna). Ook goede klantenservice, had een probleempje met enkele verpakkingen die open waren gegaan in de verzend doos. Verder ook zeer goede kortingen. Tevreden van!

De producten zijn goed maar weer 3 flessen.die kapot waren

Alles ok

Snelle levering. Over product zelf kan ik niets zeggen,is een geschenk voor iemans. Ene verpakking prima,de a´dere kon klziner zodat de peoducten in de doos niet schuiven.

Vlug en correct

Een adres om te onthouden

Bestelde en betaalde goederen niet ontvangen

Op 29 april bestel ik 4 zakken hondenbrokken voor mijn honden. Ik krijg bevestigingsmail van mijn bestelling, uiteindelijk van PLEIN als van POST NL mails met tracking nummers en daar stopt het zowat. 1 pakket werd zgezegd op adres X afgeleverd waarop ik diezelfde dag iets voor 18u aanbel op het opgegeven adres : die mensen vallen uit de lucht - weten nergens van EN daarenboven is de zaak die op het leveradres door POSTNL werd vermeld niet op dat adres gevestigd. De volgende dag bel ik de vermeldde zaak op en ook daar hebben ze niks ontvangen. Geen hondebrokken en weg geld Van de leverancier tot op heden 19/05/2026 geen duidelijkheid waar mijn bestelde goederen zijn EN de tracking van de resterende 3 pakketten geraken ook niet up-to-date Misschien zal ik onterecht deze leverancier niet aanbevelen, maar dan is het hun taak hun vervoerder ter verantwoording te roepen en verantwoordelijk te houden en mij als klant duidelijk te informeren over de stand van zaken.

Super snelle levering !!!

Het resultaat van de supplementen moet ik nog afwachten, maar een hele goede en snelle levering . Ook de

snelle en correkte levering

super

Alles prima in orde

Degelijke prijs en snelle levering !

Degelijke prijzen en na 2 dagen producten ontvangen. Ik zal zeker nog bestellen bij Plein.

Correct en vlot geregeld

Top en vlotte levering

Super tevreden

Mijn bestelling heb ik ontvangen en was op tijd zoals afgesproken. Ik ben heel tevreden qua prijs en voordelen die ik heb gehad

snelle en correcte levering

goed product

Alles tip top veelopen

Zeer goede service

de prijs en service zijn elders ongekend

hetzelfde als hierboven

Laatste keer

Was onduidelijk hoe het zat met de hoeveelheid stuks prijs stond erop voor pakket en als je 1 x aan duid betaal je 38 € voor 2 flesjes . Dus de gratis flessen krijg je niet meer , normaal storten ze een beetje geld terug maar dan nog veel teveel betaald.

Snelle levering van een product tegen een zeer goede prijs. Wat kan je nog meer wensen +++

Bisonspoor 3002 E401

3605 LT Maarssen

Over Plein.be

Op Plein.be vind je alles op het gebied van dagelijkse verzorging van jezelf, je gezin, huisdier of het huishouden. Onze verschillende shops hebben een groot en uitgebreid aanbod met regelmatig scherpe aanbiedingen. Waarom zou je nog naar de winkel als je het de volgende dag krijgt thuisbezorgd? - Gratis verzending vanaf 35,-