Ik was misleid door het aanbod

Het aanbod was 2 + 3 gratis. Ik deed één aankoop in de veronderstelling dat dit een volledig pakket was (2 + 3 gratis). Tot mijn ergernis ontving ik slechts één artikel.

Perfecte levering Bravo

Makkelijk besteld, een bestelling tijdig geleverd de andere een dag later.

Netjes verpakt. Snelle levering. Prijs - kwaliteit uitstekend

Niet gekregen waar ik recht op had

Ik had een actie 1 + 1 gratis zonnecrème van Nivea. Ik heb €26,99 betaald. Ik heb slechts 1 fles ontvangen! Dure zonnecrème dus!

Perfecte levering

Zeer voordelige prijs. Interessante aanbiedingen.

Heel tevreden

Snelle levering en kleine prijsjes

Goed en tijdige levering van de bestelde producten.

Alles was netjes ingepakt en 2 dagen nadien al geleverd.

Goede keuze.

Aankoop voldeed aan zijn waarde.

Slechte service

Niks ontvangen

Het was super

Het was super goed op tijd geleverd en alles was er

Formidabel

Vandaag besteld, morgen in huis, kan niet sneller, bedankt.

Goede promo's met correcte en snelle levering!

Aangenaam positief.....

Kortom allemaal positief......

Supergoed

Bestelling geplaatst en zoals beloofd door Plein supersnel geleverd. Dit is pas service

op tijd, veilig verpakt

snelle en correcte levering

opakje wers enk en ciorrectb geleverd

Correcte met de levering

Correct met de levering

Bestelling na 5 dagen nog niet geleverd

Ik had pakket besteld dag daarna bericht dat het pakket zou geleverd worden ,maar niks gezien dag erna bericht dat mijn pakket in een afhaal punt ligt ik er heen maar geen pakket ,nu na.5 dagen nog niks en bij plein ***len ze er maar ,IS EERSTE KEER BIJ PLEIN MAAR NOOIT MEER ,IK RAAD HET IEDEREEN AF

Zeer tevreden!

Echt zeer tevreden. Ik had via bol 6 stuks haarverf besteld maar er slechts 3 ontvangen. Ik heb hier over gemailed naar Plein.be en heb een volledige terugbetaling gehad en mocht de producten houden. De communicatie was erg vlot en vriendelijk.

Perfect product en levering

Perfect product en levering

Bestelling ging heel vlot en duidelijk. Levering dag erna! Top!

perfecte levering

Op tijd , goed verpakt en zoals gemeld via track and trace op de juiste plaats afgeleverd ... TOP

Prix intéressant

Délais de livraison vers la Belgique un peu plus long que prévu et pasposs de livrer en point relais sinon satisfait de l'achat.

Probleem snel en mooi opgelost

Mijn pakket werd tijdens het vervoer flink beschadigd. Na melding werd dit snel opgelost door het verzenden van een nieuw pakket. Dit kwam echter wéér beschadigd aan, maar hiervoor werd ik ongevraagd vergoed. Snelle reactie en mooi opgelost!

Bisonspoor 3002 E401

3605 LT Maarssen

Over Plein.be

Op Plein.be vind je alles op het gebied van dagelijkse verzorging van jezelf, je gezin, huisdier of het huishouden. Onze verschillende shops hebben een groot en uitgebreid aanbod met regelmatig scherpe aanbiedingen. Waarom zou je nog naar de winkel als je het de volgende dag krijgt thuisbezorgd? - Gratis verzending vanaf 35,-