Super snelle en correcte afhandeling...

Super snelle en correcte afhandeling van de bestelling

No respect of the choosen delivery...

No respect of the choosen delivery date. Products unsufficiently protected (in fact no additional protection), this is a recurrent problem at Plein.NL as they have no considerations for their customers.

Verzending top...

Parfait

Parfait

Tip top

Tip top

Zeer vlot en bijzonder omdat ik de...

Zeer vlot en bijzonder omdat ik de bestelling in feite bij de Belgische leverancier had willen uitvoeren.

Alles word snel en juist geleverd

Alles word snel en juist geleverd

Perfecte service

Perfecte service, snelle en correcte levering!

stiptheid

Er is geen toelichting gegeven

Perfect. Snelle levering en goede probleemoplossing wanneer dat nodig is. Zeer tevreden!

Alles stipt verlopen als beloofd.

Alles stipt verlopen als beloofd.

Ik ben een nieuwe Belgische klant en ik...

Ik ben een nieuwe Belgische klant en ik sta steeds versteld van de Nederlandse effici�ntie, zo ook bij Plein. nl. Vlotte afhandeling van bestelling en prima levering. Het enige minpuntje is het feit dat ik niet verwittigd wordt wanneer een product terug beschikbaar is. Al bij al, uitstekende service!

Bestelling tandpasta Oral-b.

Alles was goed. Snelle levering, goede verpakking. Zeer tevreden.

Er is geen toelichting gegeven

Tevreden over mijn bestelling .

Tevreden over mijn bestelling .

Er is geen toelichting gegeven

steeds in orde en ze houden zich aan de...

steeds in orde en ze houden zich aan de gepaste levertijd bedankt

Alles zoals afgesproken

Alles zoals afgesproken, mooi op tijd geleverd.

de snelheid waarmee mijn bestelling...

de snelheid waarmee mijn bestelling steeds wordt verwerkt.

17/6 plein bevestiging van bestelling

17/6 plein bevestiging van bestelling - 18/6 plein info bestelling onderweg - 19/6 15.31 post NL bezorgen vandaag tussen 16.15/20.15 - 19/6 18.25 post NL kunnen vandaag niet leveren. Pakket wordt naar post NL punt gebracht voor afhaling. Bericht volgt. Wij waren wel thuis voor ontvangst !.. vandaag 23/6 nog NIETS ontvangen. Geen pakket , geen bericht !

SNELLE BEHANDELING EN VLOTTE LEVERING...

SNELLE BEHANDELING EN VLOTTE LEVERING IN FEITE EEN ZEER GOEDE ERVARING.

Go

Good

Bisonspoor 3002 E401

3605 LT Maarssen

Over Plein.be

Op Plein.be vind je alles op het gebied van dagelijkse verzorging van jezelf, je gezin, huisdier of het huishouden. Onze verschillende shops hebben een groot en uitgebreid aanbod met regelmatig scherpe aanbiedingen. Waarom zou je nog naar de winkel als je het de volgende dag krijgt thuisbezorgd? - Gratis verzending vanaf 35,-