Het was supersnel en werd heel goed...

Het was supersnel en werd heel goed geleverd. Het is precies wat we wilden.

Geweldige service

Komen hun afspraken correct na , tien op tien,hoogste onderscheiding !

Ik bestel hier sinds kort al mijn...

Ik bestel hier sinds kort al mijn katten en honden eten snel geleverd en snel gebeurt .

Er is geen toelichting gegeven

Goede prijs-kwaliteitsverhouding Ruim assortiment,producten die niet in Belgi� te koop zijn Snelle levering App is zeer gebruiksvriendelijk Super aanbiedingen

Doos zo vol gepropt en op mekaar gelegd...

Doos zo vol gepropt en op mekaar gelegd dat er een bus was gaa lekken

Mooie keuze

Ik winkel graag bij plein. Veel keuze aan mooie prijzen. En alles wordt netjes aan de deur geleverd. Ik ben fan.

Een leuk aanbod met ook al redelijk wat...

Een leuk aanbod met ook al redelijk wat ecologisch verantwoorde producten. Hopelijk wordt dat aanbod nog wat uitgebreid!

Top ,en zeer snelle levering.

Top ,en zeer snelle levering.

Effici�nt

goedkoop en zeeeeer snel geleverd! Topservice!!!

Meer cosmetice producten

Meer cosmetische producten. Ik zoek

Alles prima verlopen

Alles prima verlopen. Kan daar niets aan toevoegen!!

Snelle levering ??

Snelle levering ??

Prima producten en service - Slechte levering

Prima producten en service. Wel jammer dat de bezorging beneden alle peil was: doos afgeleverd aan voordeur in de gietende regen en dus helemaal beschadigd. Enkele verpakkingen binnenin waren ingedeukt en/of gescheurd.

Er is geen toelichting gegeven

Perfecte service wat betreft levering...

Perfecte service wat betreft levering en geleverde goederen

product was niet hetgeen ik bestelde

product werd vrij vlug geleverd maar was niet het juiste nummer (HG 38 ipv 37) zonder dit te melden of zonder uitleg

SNELLE EN CORRECTE LEVERING

SNELLE EN CORRECTE LEVERING

Er is geen toelichting gegeven

Was 1ste keer dat ik er gebruik van...

Was 1ste keer dat ik er gebruik van maakte . Alles is heel goed verlopen . Heel snelle levering . Uitstekend !!!

Interessante prijs, snelle levering

Prijs n kwaliteit en snelle levering en...

Prijs n kwaliteit en snelle levering en goede verpakking en service

Bisonspoor 3002 E401

3605 LT Maarssen

Over Plein.be

Op Plein.be vind je alles op het gebied van dagelijkse verzorging van jezelf, je gezin, huisdier of het huishouden. Onze verschillende shops hebben een groot en uitgebreid aanbod met regelmatig scherpe aanbiedingen. Waarom zou je nog naar de winkel als je het de volgende dag krijgt thuisbezorgd? - Gratis verzending vanaf 35,-