Het ligt natuurlijk niet aan jullie...

Het ligt natuurlijk niet aan jullie maar ik moet het toch ergens vermelden het pakje werd volgens ons geleverd door post nl. en ja wij waren niet thuis en ik zag dat het pakje geleverd was maar vond het nergens toen vond mijn man het pakje het was over de tuinomheining gegooid en doos was wat stuk. Nu was dit niet erg omdat het geen ik besteld had inderdaad niet stuk kon gaan maar wat indien er iets breekbaar in zat wie vergoed dat???? Moet men het pakje niet mee terug nemen of bij de buren achter laten als je niet thuis bent????? Groetjes An

Hele vlotte service en snelle service

Hele vlotte service en snelle service. Ook de prijs is in vergelijking met andere sites veel goedkoper! Ik beveel PLEIN ten zeerste aan en zal er zelf ook nog regelmatig aankopen. Proficiat aan het PLEIN-team!!

Goede ervaring met eerste bestelling bij Plein .

Bestelling correct geleverd op de afgesproken datum . Bestelling was verpakt in een stevig karton . Dit was mijn eerste bestelling bij Plein en een grondige meevaller, aangezien ik ook nog een korting scoorde van 40 procent . En dit als Belg, begin stilaan karaktertrekjes van een Nederlander te bezitten (grapje !) .

Goede prijs kwaliteit

Goede prijs kwaliteit

Veel keuze

Veel keuze, interessante prijzen meestal goedkoper dan elders.

COMMANDE DE PRODUITS

Handige webshop

Handige webshop, fijne kortingen & snelle levering.

zeer tevreden

zeer tevreden, snelle levering en producten zijn van goede kwaliteit en top!

Heldere website vlugge levering

Heldere website vlugge levering

Slecht, slechter, slechtst

1. Verzendingskosten aangerekend bij een bestelling boven de 35 EUR 2. Bedrieglijke informatie op website : 33% van de artikelen wordt niet tijdig geleverd 3. Defecte levering - na een eerste antwoord blijft het stil, geen enkele intentie om het artikel om te ruilen of te vergoeden

Score is 8

Goede producten

Goede producten, sterke promoties, snelle levering

Score is 8

Er is geen toelichting gegeven

AL VEEL BERICHTJES GEHAD VOORNAMELIJK...

AL VEEL BERICHTJES GEHAD VOORNAMELIJK VAN B POST MAAR TOT OP HEDEN NOG GEEN BESTELLING ONTVANGEN.

Ik ben zeer tevreden over her product

Ik ben zeer tevreden over her product, snelle levering

Goede prijs/kwaliteit,duidelijke...

Goede prijs/kwaliteit,duidelijke website,snelle correcte levering

Goed.product aan voordelige prijs..

Goed.product aan voordelige prijs.. Mvg..bedankt

Er is geen toelichting gegeven

Zeer goede en rappe lever

Zeer goede en rappe levering

zeer snelle levering naar Belgie

zeer snelle levering naar Belgie uitstekend

Ok

Ok

Alles verliep uitstekend .

Alles verliep uitstekend .

Bisonspoor 3002 E401

3605 LT Maarssen

Over Plein.be

Op Plein.be vind je alles op het gebied van dagelijkse verzorging van jezelf, je gezin, huisdier of het huishouden. Onze verschillende shops hebben een groot en uitgebreid aanbod met regelmatig scherpe aanbiedingen. Waarom zou je nog naar de winkel als je het de volgende dag krijgt thuisbezorgd? - Gratis verzending vanaf 35,-